Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Турбина за Nissan Patrol 2.8 TDi Y61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Турбина за Nissan Patrol 2.8 TDi Y61

Здравейте,
    нямам много голям късмет със моя Мазньо. След като счупих първа скорост и подмених скоростната кутия преди 2 седмици на път за морето Мазньо започна да пуши бял пушек само през ауспуха и изгуби рязко мощност. Днес в сервиза ми казаха, че турбината ми е здала багажа.

Въпроса ми е турбината на Y61 2.8 TDi същата ли е като тази на Y60 2.8 TDi. Питам защото за Y60 доста по-лесно се намират части и искам да знам за какво да търся.
    One Planet, One Internet!
    We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

До: Турбина за Nissan Patrol 2.8 TDi Y61

Ти маи нямаш много касмет,какво направи с скоростите?Моите също здадоха фира.

Коментар

За Y 60имам.

Коментар

Ние 2-мата с nenoA сме с Y61

Турбината не се оказа чак толкова колкото казаха в сервиза(4000лв) намерих си чисто нова за 1600лв

На околовръсното(изхода към бояна) има един хубав сервиз за турбо компресори, аз лично от там си купих моето ново турбо и за момента съм доволен.

nenoA: старата ми скоростна кутия днес я разтоварих от багажника, ти коя скорост счупи? Може да мога да ти помогна.
        We Are All Connected!

Коментар

При мен се получи едини шум които го нямам само на 4та а на всички други го имам,отидох при един маистор които е доста отворен така слушах за него от форума и тои каза търси си нова скоростна кутия,тази много скоро ще сдаде фира.От там кумът ми кара джипове само а и е маистор по дизеловите помпи,ме изпрати при един маистор на име Светльо в сба-горубляне на ротола мисля е сервиза,които ми каза ходи си купи нови лагери на едикоиси вал и ела,ок поръчах ги и ми доидоха отидох оставих джипа и след един ден ми звънна и ми каза да му занеса масло което е специялно за тези скорости да ималo го в Митвас взе си маслото занесъх му го и вече две хиляди нямам никакъв проблем.Направо все едно не съм с моите скорости страшна тишина.Много съм му благодарен на маистора за добре свършената работа,и всичко ми стъпи 1100лева а за скоро друга котия ми говореха някакви страхотни суми.

Коментар

Аз моята скоростна кутия я взех от колега от форума, и тъй като доста време е била свалена се оказа, че има малко проблеми пъроначално докато се раздвижи.

1500лв ми излезе новата скоростна
            We Are All Connected!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X