Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонтен комплект за спирачен апарат - GR(Y60) - от къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонтен комплект за спирачен апарат - GR(Y60) - от къде ?

Може ли да се намери някъде ремонтен комплект за спирачния апарат ?

Проблема е ,че заден ляв задържа. 2 пъти го раздвижваха ама пак се прецака.
    Нисана е къса база GR 1989 - RD28TD.

Нисан България отпада 1300лв за спирачен апарат нема да дам.

До: Ремонтен комплект за спирачен апарат - GR(Y60) - от къде ?

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение

Проблема е ,че заден ляв задържа. 2 пъти го раздвижваха ама пак се прецака.
    Нисана е къса база GR 1989 - RD28TD.

Нисан България отпада 1300лв за спирачен апарат нема да дам.
    Абе тези са луди от нисан 1300лв.Аз ще попитам днеска и утре ще ти кажа дискова ли е или барабан претполагам.Да не е маркуча тои като се разяде от вътре пуска течност само към цилиндърчето а обратно неможе да се върне и задържа провери това
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

По принцип може. Друг въпрос е дали има наличност в момента.

От Технолинк (магазина в началото на Драгалевци след Мотоексперт) наскоро си купих буталца за спирачни апарати (предни) х 150-на лв/бр + ремонтен комплект гумички за около 30 лв, ако не ме лъже паметта.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Дисков е.

Такъв комплект гумички ми трябват (поне така разбрах в сервиза ).
        Мерси много

Коментар

Такъв комплект гумички ми трябват
          Виж обаче дали са само гумичките. При мен буталата имаха по един "пръстен" от ръжда и гняс и циментацията беше заминала. Може, разбира се, пораженията да се обработят с фина водна шкурка, ама не съм убеден колко ще изкарат по този начин. В моя случай, на следващия ден след обработката спирачният апарат протече ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
            Абе тези са луди от нисан 1300лв.Аз ще попитам днеска и утре ще ти кажа дискова ли е или барабан претполагам.Да не е маркуча тои като се разяде от вътре пуска течност само към цилиндърчето а обратно неможе да се върне и задържа провери това
            Това не ми беше хрумвало....на мен задният десен спирачен апарат също малко ми задържа и колкото и да го оглеждам външно си е ок....аз съм с барабани обаче-та как мога да проверя дали маркуча не е аут???предполагам проверката става с нов такъв???
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Ремонтни комплекти (гумички) има и в "Бял Скорпион" и са бая по-евтинки от 30 кинта,но за съжаление не държат всичко налично.Затова ако питаш мен вземи единия апарат ако ти е възможно за да си сигурен че ще намериш ако не по модел то по размер е почти 100% сигурно.Аз имам същия проблем с Тераното ,но на задния апарат.Кофтито е че в тези комплекти няма водачи за апарата ,а на мен точно там ми е проблема и сега обмислям точно как да го раздвижа че иначе ще ям дръвцето май.

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                Ремонтни комплекти (гумички) има и в "Бял Скорпион" и са бая по-евтинки от 30 кинта ...
                Не знам защо, ама имам известни предубеждения към "бая по-евтинките" работи.

Може би защото се е случвало да гледам как "бая по-евтинкото" причинява главоболия в най-неподходящия момент, на най-неподходящото място. Като това "бая по-евтинко" каре от същото място например, което след има-няма еднодневна експлоатация предизвика двучасов ремонт в гората под дъжда ...

Е, поне после върнаха парите на човека без проблем.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Не знам защо, ама имам известни предубеждения към "бая по-евтинките" работи.

........
                  По този въпрос съм на 100% съгласен с теб друже,но има неща които си заслужават.Защото и Технолинк работят с доста от въпросните комплекти

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                    По този въпрос съм на 100% съгласен с теб друже,но има неща които си заслужават.Защото и Технолинк работят с доста от въпросните комплекти
                    Предполагам, че си прав. Далеч съм от мисълта, че предлаганото от Технолинк е "връх на сладоледа". Още повече, че тия дни излових онзи юнак от магазина в Драгалевци в не особено коректно (много меко казано) ценообразуване ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                      Предполагам, че си прав. Далеч съм от мисълта, че предлаганото от Технолинк е "връх на сладоледа". Още повече, че тия дни излових онзи юнак от магазина в Драгалевци в не особено коректно (много меко казано) ценообразуване ...
                      Хахахах едричкия юнак ли

Коментар

off

Малък, ти кога си сдобил с GR без да почерпиш, м?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          off

Малък, ти кога си сдобил с GR без да почерпиш, м?
                          Служебен

Коментар

наистина цените за нов са зловещи,единя при мене тропаше като циганско дейре,мислех,че са разбити само леглата на водачите,но един наш съфорумец ме фърли у музиката като каза,че той не е убиец...
                            аре търси,беше и спешно,намерих един втора употреба със здрави легла и водачи,ама запекло бутало,приключенията продължават,та намерих и ново бутало с гумичките,та в общи линии от два и половина спастрихме един,като цифрово изражение към 150 кинта,а сега крепи ,да чукам на дърво
                            уточнявам,че иде реч за Паджеро,ама цените предполагам са сходни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X