Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стъкло за Патрол 3.3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стъкло за Патрол 3.3

Пукнало ми се е челното стъкло на Патрола. Явно тези дни ще го сменям. Някой има ли впечаткления от челните стъклата продавани в БГ? Гледам, че има няколко фирми, които продават стъкла (Кобра/Мустанг), а не знам кое е добро и кое не.
    Някакви препоръки?

До: Стъкло за Патрол 3.3

Провери в "кобра" в Орландовци "www.autoglass.bg" .Ако нямат мисля че се сещам къде има оригинално
    Последно редактирано от Злой; 06-06-08, 12:16.
    "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
    Кольо.

Коментар

На"кобра" са добри
      "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
      Кольо.

Коментар

Днес ще проверя Кобра да видим какво ще излезе. Благодаря

Коментар

Аз смених моето с Кобра. Останах много доволен - срещу 1 час и 90 лв всичко беше добре направено, вкл. ми свалиха стикерите (винетка и др.) от старото и ги сложиха на новото. За сравнение в Нисан - София ми обявиха 20 работни дни и 600 лв без монтаж....
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Ей сега им звънях и ми казаха, че имали "зелени" от Китай и "сини" от Турция. От тези двете кое е по-добро? Иначе цените които ми казаха са 73 и 83лв за стъклата и монтаж 7лв. И какво значи "зелени" и "сини".

Коментар

Колега-моя страничен го бяха разбили скоро и го сменях,но всички са ми зелени-та пак сложих зелен.Доволен съм-стъкло като стъкло,но незнам ако стане беля за какво ще стане реч-все пак твоя е преден.

Коментар

Цвета е много лек отенък. Аз като ми зададоха този въпрос не знаех отговора Като отидох там един техник погледна моето и каза категорично - зелено е! Аз си мислех че е прозрачно Като ми сложи зеленото си беше същото 100 %

Коментар

Разбрал съм се за утре сутрин да ходя при тях и ще видим какво ще излезе.

Коментар

Щом е за челно стъкло,е важно да е "триплекс"-демек,две стъкла с фолио по средата.Защото,има и "секурит" (еднослойни,закалени стъкла),и като се удари по-голям камък в него,се оказваш сред дъжд то ситни стъкалца.
                    ПП.говоря по принцип,не за конкретния случай.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от Веселин (linux.lab) Преглед на мнение
                      Разбрал съм се за утре сутрин да ходя при тях и ще видим какво ще излезе.
                      сподели какво излеза
                      Three witches watch three Swatch watches.
                      Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Имам оригинално.Ако не си намерил -80лв.0887224208 Владо
                        Кольо.

Коментар

Извинявам се за закъснелия отговор.
                          Излезе - 152лв. за стъкло и уплътнения. Колата я водих на сервиза на Кобра, който е близо до Герена.Оказа се че са се опитвали да ми крадат стъклото и са рязали уплътненията, а са го пукнали когато са се опитали да го вадят. Още не мога да проумея на кого му е дошло на ума да краде 21 годишно стъкло за 95лв. За сега няма проблем с новото стъкло и уплътненията са нови и изглеждат добре направени. Видимоста ми се подобри от както съм го сменил. Преди се получаваха отблясъци, които сега с новото ги няма.

Коментар

На мен ми крадоха (и счупиха по същия начин) стъклото на 20 годишната корса....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X