Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за ЛСД на Терано I ?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за ЛСД на Терано I ?????

Знам че темата не е за ток точно ,но просто ми трябва много бърз отговор и я пускам тук за дая видят повече колеги.(Модераторите ако преценят че не и е тук мястото да я преместят).

Взех си Нисанчето от ремонт.Отзад е с LSD диф.Питането ми е дали е нормално да е постоянно зацепено,защото имам такова чувство.Питането ми възникна днес сутринта когато тръгнах да връщам назад по-късно забелязах че и напред при бавен завой е същото,а именно мисля че двете колела се движат едновременно всеедно е зацепен блокажа (прави го само като завивам независимо назад или напред се движа.Движи се трудно сякаш или спирачките задържат или нещо с блокажа).По дифовете нищо не е пипано от майстора освен смяна на масло Просто незнам какво да предприема и се надявам вие да ми помогнете.Знам че май не е хич хубаво да е така,но какво да направя???

Благодаря на всички отзовали се

До: Питане за ЛСД на Терано I ?????

Май трябва да ида в сервиз А бихте ли казали някой който може да ми помогне в случая.Тук за София става въпрос че не смея да го карам много много

Коментар

Не мога да ти помогна но като го оправиш кажи каде ходи и какъв е бил проблема
      0885 297985,мтел-Радо
      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Влади(Goldy) ще ти свърши работа.Преди няколко дена гледах неговото свалено-така,че има поглед(и в пряк и в преносен смисъл) за ситуацията...
        08седемшест5едно513четири

Коментар

Сега чакам да ми пратят касетата от Дифа и ще пусна снимки да видим дали може да излезне нещо,защото майстора който го прави каза че според него всичко си било наред Което не ми се харесва като отговор.Определено не е нормално това му държание на жипЪт.Намерих едно другарче което се е сблъсквало с този проблем и ще го помоля да му хвърли едно око.После ако всичко е ок ще пиша какво е било

Коментар

За моя огромна радост се оказа че точно тези пластини за LSD-то са сменяни явно скоро и са чисто новички А задържането идва от това ,че пластините още не са омекнали и улегнали за което съм супер доволен.Радвам се също така че разглобих иначе нямаше да видя че една от задните накладки се е отлепила.Така че разглабянето ми не е било напразно.

Коментар

И сложи правилното масло. За LSD си има масло със специални добавки. Ако е сложено "нормално", и тия пластини ще отидат в небитието много бързо.

Пластините няма да омекнат. Ще се сработят. Ръчка и трябва. До ламарината.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                И сложи правилното масло. За LSD си има масло със специални добавки. Ако е сложено "нормално", и тия пластини ще отидат в небитието много бързо.

Пластините няма да омекнат. Ще се сработят. Ръчка и трябва. До ламарината.
                Благодаря колега за съвета.Сложих си му точно каквото масло дават по спецификация

Коментар

Еми я кажете какво требва да е маслото
                  0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Castrol HYPOI LS 90 например.

Или още по-добре пълната им синтетика, пак за LSD.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добре сме се заприказвали я кажете цена за пластините и от каде да ги купя
                      0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Самоблокиращ диференциал се разработва като караш осморки (описваш фигурата на полигон). Не му трябва "ръчка" много защото ще загрее и маслото ще стане на чорба. След разработката смени маслото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X