Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шенкелни лагери Y60?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• шенкелни лагери Y60?

Здравейте колеги! На скоро се сдобих с един patrool Y60 2.8D който има нужда от поттягане тук-там и сега съм на етап шенкелни лагери исемеринги,та ще ви бъда благодарен ако ми дадете някои съвети.На пример от къде да ги купя,някъкви ориентировъчни цени,а също има ли алтернатива на оригиналните (хякъде тук прочетох че стават от москвич)или идеята не е добра?
    Предварително благодаря защото по на татък ще имам още въпроси.

До: шенкелни лагери Y60?

идеята за тези лагери е добра понеже нямаш напълно завъртане на шенкела а само ляво, дясно и със скороста на въртенето на волана така,че не ти трябват оригинални лагери друг е въпроса, че на капачките на тези лагери има едни семеринги дето ако са скъсани не знам от къде ще ги намериш, но важното в случая е само да не пропускат вода и да намокри лагера /използвай някакъв уплатнител ако се наложи/ бял кахър каквито и лагери на вземеш става няма високи обороти и други високоскоростни движения. по принцип ги има във всеки магазин за лагери. внимавай ако не си го правил има регулиращи височината пластини объни внимание /на капачките/

Коментар

'Търся вносители на лагери KOYO ' е темата
      по-добре да обслужиш възела защото като съберат буклуци и лагерите се пръскат
      'А' и 'Д' сериите на 30303 са натегнати с около 0.1мм,но ако сложиш нормалните 30303 само 1 -2 стотни понасят натягане .
      FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
      BJ42 04 1982
      FJ62 11 1983 skipe blago4x4
      LZ 2 BHB

Коментар

г-н Канчев,
        наистина стават и москвичовите. но е по важно да се следят хлабините при притягане (регулира се с едни подложни пластинки) и евентуалното износване на леглата в моста.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X