Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с чистачките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с чистачките

Здравейте с радост се присеидинявам към вас собственици на НИСАНИ 4х4 .Притежавам Терано 3.0 дълга база което карам от две години Искам да попитам дали на някои му се е случвало след ползване на предните чистачки при спирането им да застават посредата на стъклото..И как може да се отсрани този проблем

До: Проблем с чистачките

най вероятно колега е или релето или моторчето. ти се тревожиш, че не ти се връщат до край а аз тука не мога да манеря кой да ми подкара задната чистачка

Коментар

Ако винаги ти застават там - отвий ги от рамената и ги нагласи където искаш да бъдат. :+)

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
        Ако винаги ти застават там - отвий ги от рамената и ги нагласи където искаш да бъдат. :+)
        Проблема е втова че при пускане те слизат до долу ; но Благодаря

Коментар

това с местенето няма да стане най вероятно е самото моторче имал съм такива случай с коли и се оказва то. отиди до някой жичкаджия да види дали не може да ти го оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
            това с местенето няма да стане най вероятно е самото моторче имал съм такива случай с коли и се оказва то. отиди до някой жичкаджия да види дали не може да ти го оправи.
            Благодаря колега ,ще отида и след това ще пиша

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
              Може да е моторчето, но проблемът да не е за жичкаджия. Преди 2 дни моите чистачки първо започнаха да спират в подобно положение, а скоро след това отказаха напълно в една от възможно най-неподходящите ситуации.
              Бърз оглед в полеви условия показа спукано пластмасово зъбно колело в редукторния механизъм.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X