знам, че отново ви занимавам с мойте болежки по ск. кутия, но няма как. мислех, че като сменя съединителя и лагера шума ще изчезне но уви не стана
той си остана. вследствия се наложи среща с Емо патрола и той ми каза, че за моя случай няма оправия
димек проблема е следния според него. когато колата е студена шума е минимален, но когато заграее става доста осезаем и дразнещ. понякога изчезва и т.н.. та Емо ми обясни че имало някаква запчатка на някъкъв балансиращ вал която с времето се измествала напред и опирала в предното зъбно колело и от там този шум. по принцип всички нисани /патроли/ който съм виждал и чувал го имат този шум та някой ако го е отстранил дайте съвет
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Майстор за ремонт на скоросттна кутия във Варна
Свий
X
-
До: Майстор за ремонт на скоросттна кутия във Варна
като я занесеш ,ще се вредиш и по-лесно
ако се окаже ,че е това което ти казва Емо ,няма място за притеснение. моята си е така от както го взех от теб и още не се е строшила ( а вярвай видя много зор за това време ).Все пак нека погледне дали това е проблема.PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Не се коркай толкова шумчето е на загрял мотор до колкото разбрах и предполагам че от време на време исчезва ако е така нормално е всеобща болкаПървоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнениеи аз така мисля Янко затова днес му я занесох стискам палци да и оправи звученето а пък и една проверка за всеки случай да карама спокойно няма да й дойде зле.
няма смисъл от много инвестиции на края сметката е главоболна а най добре е да не си водиш такава
Човек се учи с много практика:D
Коментар
-
за разходите си прав се това да се пипне онова малко да се изкусури малко по добре да стане и накрайа като дръпнеш чертата трябва много аспирин с кофа
, но не ми даваше мира този шум все за него щях да мисля да я бях отворил, да бях погледнал поне. днес ме зарадва, че била най здравата кутия която е отварял
но не спомена нищо за възможността шума да изчезне /и аз забравих да питам/ и утре чакам окончателен резултат какво е дереджето вътре.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар