Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор за ремонт на скоросттна кутия във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Майстор за ремонт на скоросттна кутия във Варна

знам, че отново ви занимавам с мойте болежки по ск. кутия, но няма как. мислех, че като сменя съединителя и лагера шума ще изчезне но уви не стана той си остана. вследствия се наложи среща с Емо патрола и той ми каза, че за моя случай няма оправия димек проблема е следния според него. когато колата е студена шума е минимален, но когато заграее става доста осезаем и дразнещ. понякога изчезва и т.н.. та Емо ми обясни че имало някаква запчатка на някъкъв балансиращ вал която с времето се измествала напред и опирала в предното зъбно колело и от там този шум. по принцип всички нисани /патроли/ който съм виждал и чувал го имат този шум та някой ако го е отстранил дайте съвет

До: Майстор за ремонт на скоросттна кутия във Варна

КАРАИ ТАКА ако наистина нее много този шум колкото и да си старателен и да ги глезиш все ще излиза по нещо
    Човек се учи с много практика:D

Коментар

така е Христо но това е ужасно дразнещо а и май склоних Емо да ми погледне кутията и тази седмица ще я свалям пак добре поне че е лесно

Коментар

Абе то е лесно свалянето ама как се пренася малко кофти тежи най готино за теб е да му я закараш там и той да се оправя.

Коментар

съгласен съм бая тежи но като я сваля ще го улесня и по добре за мен а за пренасянето мисля че няма да имам проблеми имам доста приятели с баничарки които надявам се ще помогнат

Коментар

След като Емо ти е казал, че няма оправия, не се занимавай с глупости. Ако толкова те дразни шума - усилвай си музиката. Аз от псевдо перфекционизъм си превърнах джипа в бездънна яма за пари.
            NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

като я занесеш ,ще се вредиш и по-лесно
              ако се окаже ,че е това което ти казва Емо ,няма място за притеснение. моята си е така от както го взех от теб и още не се е строшила ( а вярвай видя много зор за това време ).Все пак нека погледне дали това е проблема.
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

и аз така мисля Янко затова днес му я занесох стискам палци да и оправи звученето а пък и една проверка за всеки случай да карама спокойно няма да й дойде зле.

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
                  и аз така мисля Янко затова днес му я занесох стискам палци да и оправи звученето а пък и една проверка за всеки случай да карама спокойно няма да й дойде зле.
                  Не се коркай толкова шумчето е на загрял мотор до колкото разбрах и предполагам че от време на време исчезва ако е така нормално е всеобща болка няма смисъл от много инвестиции на края сметката е главоболна а най добре е да не си водиш такава

Коментар

за разходите си прав се това да се пипне онова малко да се изкусури малко по добре да стане и накрайа като дръпнеш чертата трябва много аспирин с кофа, но не ми даваше мира този шум все за него щях да мисля да я бях отворил, да бях погледнал поне. днес ме зарадва, че била най здравата кутия която е отварял но не спомена нищо за възможността шума да изчезне /и аз забравих да питам/ и утре чакам окончателен резултат какво е дереджето вътре.

Коментар

колкото и хубава да е била вече не е, намери се един лагер който е за смяна и за мой късмет идва с поръчка така че за празниците тези хубави 10 ПОЧИВНИ ДЕНА съм без кола

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X