При подаване на повече "газ" на 5 предавка започва леко да ми приплъзва съединитела(изфорсирва се двгигателя), това според мен е сигурен признак, че наближава времето за смяна на съединителя. Макар и на други предавки да няма проблем, си мисля че е време да се поогледам за съединител, притискател и лагер. Нали така?
Та въпроса ми е: ако някой знае за някакви особености по отношение на тази операция да ги сподели. Имам предвид марки, производители, плюсове и минуси, особености при смяната и т.н.
Та въпроса ми е: ако някой знае за някакви особености по отношение на тази операция да ги сподели. Имам предвид марки, производители, плюсове и минуси, особености при смяната и т.н.
. слагаш си нов и всичко е супер педала е по мек и всичко е по сигурно. дали пооправените части ще издържат колкото новите? е не искам да си мисля за това през цялото време докато карам
), с тази забележка, че феродото беше свършило почти на 100%, лагера тотално беше сдал багажа, а притискатела беше съвсем леко(почти незабележимо) неравномерно износен. Иначе специално оригиналния феродов диск е супер изработка и ако му се накове феродо може да се окаже по-добър вариант от тези дето са по магазините. И така - отивам да карам...
Коментар