Здравеите, чета от извесно време форума и тъй като ми е необходима джипка здрава и проходима, побадна ми Nissan Patrol 3.3 TD дълга база 1985 година.Поизгнил е и е доста похабен!!!Взех го от човек които не го е карал но му е изпадна в някав БАРТЕР.Не можа да ми обясни почти нищто за машината.Мотора и скоростите работят перфектно с излк. че като е студен не пали
,дърпам го.Смятам да започна с подмяна на подгряващите свещи.Като запали варви като БЕСЕН.Другото ми питане е хъбовете на предния мост не работят,има ли вариянт да се заменят с ръчни и колко горе,долу струват.
,дърпам го.Смятам да започна с подмяна на подгряващите свещи.Като запали варви като БЕСЕН.Другото ми питане е хъбовете на предния мост не работят,има ли вариянт да се заменят с ръчни и колко горе,долу струват.
предния ми патрол вървеше като бесен и се оказа че турбината испуска масло перката го завихря и право в всмукателния колектори еееееееееееей голям звяр беше ама пустото му масло много го хапеше като го спра вечер ставаше обемиста локва под меката връзка на ауспуха ти направо си течеше какво толкоз тече щот има нали
Все пак пиши какво е дережето като му бръкнеш е здравето ЧЕСТИТО
.

Коментар