Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да сложа теглич на Терано 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам да сложа теглич на Терано 1

Слагал ли е някой? Дайте идеи, как се слага, има ли готови, пасват ли от други модели, къде се хваща?

До: Искам да сложа теглич на Терано 1

Ако си от София - ела огледай на моя. Купих го с теглича. Мога да съдействам да се изработи копие - тъкмо и за другите ще има !

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
      Ако си от София - ела огледай на моя. Купих го с теглича. Мога да съдействам да се изработи копие - тъкмо и за другите ще има !
      От Търново съм.
      Можеш ли да го снимаш?

Коментар

Мога - но с ГСМ.
        На Ай-Си-Кю имаме някакъв проблем - чета те но не мога да ти пиша.

Коментар

слагането на теглич на автомобил с носеща рама какъвто е тераното е елементарно... обаче е добре да го направи специалист...
          аз мога да ти препоръчам такъв в София - цената е около 250лв и става за един ден
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            слагането на теглич на автомобил с носеща рама какъвто е тераното е елементарно... обаче е добре да го направи специалист...
            аз мога да ти препоръчам такъв в София - цената е около 250лв и става за един ден
            Предпочитам да си го направя сам, пък и в Търново ще е по-евтино. За стандарта на София 250-300 лв. сигурно са джоб-пара, но по нашия край такива са месечните заплати...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X