Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol 4.2 от UK +/-

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Patrol 4.2 от UK +/-

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Ти какво търсиш, че не разбрах - 4.2 дизел или бензин? За ръчка ясно. Мога да те свържа с човек, който докарва от Швейцария, бензин обаче. Ако имаш интерес, пиши ЛС.
    Ами да ти кажа честно маи се спрях на бензин мисля че е по добър вариант
    Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
      ...но заради лугата. предишната ми джипка от там голямо чистене и кърпене падна....
      Още ме мори това.
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Понеже се дискутират акцизите и тн. Искам да поясня, че внасянето на двигател също се облага с акциз(ако подлежи на такъв). Единствено ако е разглобен(отделно глава и отделно блок), то тогава не се заплаща акциза му. Така че преди да си поръчвате джип е добре да се провери със сигурност дали по документи е акцизен, защото инак язък за поръчката.

Коментар

Ето една гореща оферта за Патрул 4.2 бензин, ръчка

Пише, че е 160 коня (а е повече) и по-груби сметки колата под 10К е регистрирана тук.

Коментар

офертата не звучи никак зле но ако машинката е добре но от снимка едва ли ще се разбере

Коментар

Естествено ,че за тези пари и както изглежда на снимката си е дарак. Въпроса е да може да стигне до БГ. Идеята беше да се насадят двигателя и ск.кутия(дифовете не бих ги сменил) след като задължително се отремонтират !!!

ПС Гена , какво стана ?Пристигна ли парахода?Веднага ще дойда да го видя.
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                Естествено ,че за тези пари и както изглежда на снимката си е дарак. Въпроса е да може да стигне до БГ. Идеята беше да се насадят двигателя и ск.кутия(дифовете не бих ги сменил) след като задължително се отремонтират !!!

и аз изкам да метна едно око

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение

Току що го докарах и съм очарован от мотора най вече от въртящия момент на ниски обороти.На 2800 оборота скороста е 140 бензинов мотор.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                    Току що го докарах и съм очарован от мотора най вече от въртящия момент на ниски обороти.На 2800 оборота скороста е 140 бензинов мотор.
                    ами нали ви разправях,че ТОВА е машината. айде честито.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Дизеловия мотор и кутия са обявени в рубрика ПРОДАВА ,ЧАСТИ И ДЕТАЙЛИ

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                        Дизеловия мотор и кутия са обявени в рубрика ПРОДАВА ,ЧАСТИ И ДЕТАЙЛИ
                        Ти нали щеше да се мяташ към ВАРНА обади се да пробваме зверо

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
                          А ти сега с какво се превозваш купили си друго 4х4
                          В търсене съм!
                          Нисана много липсва на мен и семейството ми и нищо чудно пак да взема подобен. Само, че при избора ще е водещо състоянието а не цената. В бившия ми "кош" вложих купища пари, време и нерви и го продадох без да му се вижда края. Е, и доста радост ни донесе! С голям интерес следя темата.
                          Поздрави!
                          VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                            В търсене съм!
                            Нисана много липсва на мен и семейството ми и нищо чудно пак да взема подобен. Само, че при избора ще е водещо състоянието а не цената. В бившия ми "кош" вложих купища пари, време и нерви и го продадох без да му се вижда края. Е, и доста радост ни донесе! С голям интерес следя темата.
                            Поздрави!
                            И какво се чудиш още обикновенно всяко евтино нещо излиза скъпо даже съм си взел още една глава да си имам но без клима тази астма ще ме скъса лятото и за това го продавам макар че сам си го стегнал вече ама сега да взема и клима да му слагам не ми се занимава а пък и от такава присадка несъм очарован приятел си сложи и ефекта лятото е минимален

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                              Пасва на 3.3ТД
                              това е добре,но скоростите и раздатката ??? 3.3тд се слага на у160 ,но при този модел задниа диф е изместен в диасно ,а при вси4ки следва6ти модели дифа е на средата .Сега ме хварляш в нови размислиБиах решил 160ткта 3.3тд далга база да го правиа къс,намерих перфектно купе и шаси от у260(моето купе се нуждае от сериозен ремонт и лифтово ока4ване по лесно се намира за у260)като смятах да исползвам дифовете от 160тката .И сега 4.2 пасва на скоростите на 3.3???
                              "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                              Кольо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X