Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Nissan Terrano 2.4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Nissan Terrano 2.4

Здравейте колеги,нов съм във вашия хубав форум.Харесал съм едно такова джипче дали бихте ми казали или посъветвали нещо за него,защото предполагам имате повече знания и наблюдения от мен
    .Та да дам малко по-точно инфо за него : Nissan Terrano 2.4i/76kw/103hp/1988

Благодаря ви предварително

До: Въпрос за Nissan Terrano 2.4

Е добре де. Поне кажи какво повече искаш да знаеш???

Иначе като отговор ще получиш нещо от сорта - Зелените са много хубави.... особенно тези със шибедах..... а ако е и с големи гуми.... страшен.....

Питай нещо конкретно...

Коментар

Моя е грешката колега прав си.Интересува ме като цяло здрав автомобил ли е откъм окачване,мотор??? Този който съм харесал е дълга база с две врати.

Коментар

Дълга и къса - малко странна работа.
        "Къса" се счита около 4.3 метра, "дълга" е към 4.8 някъде ама си мисля че е само с 4 врати пък тя.

Препоръчвам да се оглеждаш за 3.0 версията, за мен има само плюсове спрямо 2.4 !
        За останалото - нямам достатъчно километри с моя за да съм компетентен.

Коментар

Колега моето терано е 2.4i 1988г.Много съм доволен на асвалт с гуми Lassa нямя виенето на Нивата върви много 120-130 си ги държи без проблем.Извън пътя несъм го вкарвал в дълбока кал но в кал и коловози около 20-25см. върви добре несъм закъсвал.

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
            Моя е грешката колега прав си.Интересува ме като цяло здрав автомобил ли е откъм окачване,мотор??? Този който съм харесал е дълга база с две врати.
            Ако е в добро състояние при покупката ще те слуша дълго време без да ти напомня колко са скъпи частите. За високи скоростти с подобен автомобил забрави. Мотора на бензиновите е с верига. Разход 8 - 16/100 Аз лично газ не бих сложил но това си е въпрос на собствен избор. Като всеки японски автомобил се кара леко....

И пак казвам - най важното е на тебе да ти харесва автомобила и това което може да ти предложи...

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
              Ако е в добро състояние при покупката ще те слуша дълго време без да ти напомня колко са скъпи частите. За високи скоростти с подобен автомобил забрави. Мотора на бензиновите е с верига.
              Ами не са скъпи - ако се пазарува и онлайн от чужбина.
              Бензиновите мотори 3.0 са с ремък.

ПП: Защо да забрави високи скорости (като изключим разхода) с бензинката ????

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                Ами не са скъпи - ако се пазарува и онлайн от чужбина.
                Бензиновите мотори 3.0 са с ремък.

ПП: Защо да забрави високи скорости (като изключим разхода) с бензинката ????
                По въпроса с частите ще започнеме безкраен спор... затова ще премина нататък.

Какво разбираш под висока скорост... и ти например с колко си караш Нисана на магистралата???

Коментар

Няма да има спор, просто казах че в България обикновено частите са с доста по-високи цени (или с доста по-ниско качество).
                  Не съм карал магистрала още - но шлепа е 3.0 все пак. Не го ръчкам много понеже си чака обслужването, не е готов. Докъм 120 съм стигал без да чувствам дискомфорт - и определено не му е някакъв лимит - за мен на магистрала ограничението 130 си е в реда на нещата и бих карал с повече само в належащи случаи. Да кажем че поддържане на 130 без забележки е достатъчно, с възможност да вдигна до 160 при нужда - ето това е "висока скорост" за мен.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                    Няма да има спор, просто казах че в България обикновено частите са с доста по-високи цени (или с доста по-ниско качество).
                    Не съм карал магистрала още - но шлепа е 3.0 все пак. Не го ръчкам много понеже си чака обслужването, не е готов. Докъм 120 съм стигал без да чувствам дискомфорт - и определено не му е някакъв лимит - за мен на магистрала ограничението 130 си е в реда на нещата и бих карал с повече само в належащи случаи. Да кажем че поддържане на 130 без забележки е достатъчно, с възможност да вдигна до 160 при нужда - ето това е "висока скорост" за мен.
                    В общи линии си прав. При мене също скорост от 120 е прекрасна. Тераното се държи спокойно, тихичко е. Но ако провериш над тази скорост ситуацията се променя рязко. Про скорост от 135 и нагоре започват едни невероятни подскоци, шум, друсане.... абе изобщо ако си решил да караш по-бързичко доста ще се напрегнеш.... Под висока скорост говориме за 150 - 170 км/ч което си е нормална скорост за среден клас автомобил....

И не на последно място предлагм да спреме безмислените спорове в тази тема понеже явно човека който я стартира вече не се интересува от подобен автомобил, и по този начин само си спамиме на воля...

Коментар

Интересувам се още колега и много ви благодаря за съветите които ми дадохте.Не ми трябва да карам бързо за мен 120-130 км/ч си е една съвсем нормална скорост.Отдавна ми мина мерака да се правя на състезател особенно като се напълни със всякакви изверги по пътищата,а и кола за скорости си имам.Още веднъж благодаря.Ще се похваля допълнително ако го взема че собственика нещо започна да се дърпа.

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                        Интересувам се още колега и много ви благодаря за съветите които ми дадохте.Не ми трябва да карам бързо за мен 120-130 км/ч си е една съвсем нормална скорост.Отдавна ми мина мерака да се правя на състезател особенно като се напълни със всякакви изверги по пътищата,а и кола за скорости си имам.Още веднъж благодаря.Ще се похваля допълнително ако го взема че собственика нещо започна да се дърпа.

В такъв случай извинявай...

Наистина аз съм доволен от моето Терано и те съветвам ако си спокоен шофьор да го взимаш... Удоволствието да управляваш подобен автомобил ти гарантира доста приятни моменти....

Коментар

Здравейте другари.След дълги перипетии и аз се сдобих с Терано 3.0 V6

Коментар

Ха,да ти е честито,колега!
                            Много радост и безаварийни километри ти пожелавам!
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

Благодаря ти колега,а сега естествено започват и въпросчетата.Изчетох общо взето всичко което има изписано по форумите,но никъде не открих какво масло е препоръчително да се слага имам впредвид моторното и за диференциали и т.н.Ще се радвам ако някой може да ме посъветва нещо и благодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X