Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Горд собственик на Nissan Patrol

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Горд собственик на Nissan Patrol

Здравейте,
    до вчера ми беше трудно да нарека който и да е от форума колега, но днес вече съм горд собственик на Nissan Patrol Y61 2.8 TDI

На пред последната снимка се вижда някакво петно от масло което предният собственик не можа/пожела да ми обясни. И другият проблем който имам е че се чува някакъв лагер да пристъргва(я на динамо я на водна помпа).
    One Planet, One Internet!
    We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

До: Горд собственик на Nissan Patrol

Честито-Колега.Много хубава машина-и да ти е безпроблемна!!!Да си гресираш сферите,че гледам са сухи май.

Коментар

Понеделник го водя при GOLDY да го прегледа, тъй като съм новак с Джиповете и като цяло с дизелите.

Само да питам, ако някой друг има такъв Nissan да каже може ли да се кара 4х4 на асвалт до 80km/h.

Получих доста различни мнения от мои приятели и познати, но тъй като никои от тях няма джипка искам да питам хората които наистина разбират.
      We Are All Connected!

Коментар

Честито! Тоя модел ми е слабост...Нека дълго и вярно да ти служи!

Коментар

Честито и със здраве да се ползва! Помисли и за окачване нататък, пружините отпред ми изглеждат уморени.

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
          ...Да си гресираш сферите,че гледам са сухи май.
          Ами те сферите когато работят добре трябва да са сравнително сухи, а не целите в грес.
          Последно редактирано от Yaro; 28-03-08, 10:19.

Коментар

Честито колега,много здрава и хубава машина си взел.Нещо такова,но късичко ми се върти в главата-ще се чуе скоро.

Коментар

Честито!Да ти донесе много хубави емоции и безпроблемно шофиране!
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                Честито и със здраве да се ползва! Помисли и за окачване нататък, пружините отпред ми изглеждат уморени.

Ами те сферите когато работят добре трябва да са сравнително сухи, а не целите в грес.
                Мен пък все ме съветват да си имат грес по тях....Ако имат какво значи?Някъкво киче или друг е проблема?

Коментар

Друг - семеринг , шенкелни лагери ...
                  А на асвалт не го карай ВЪОБЩЕ на 4х4 !

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                    Друг - семеринг , шенкелни лагери ...
                    А на асвалт не го карай ВЪОБЩЕ на 4х4 !
                    Да разбирам ли,че се гресира там,но не трябва да има грес по сферите?Или просто греста не трябва да излиза в големи количества?

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                      На пред последната снимка се вижда някакво петно от масло което предният собственик не можа/пожела да ми обясни.
                      Ами огледай двигателя за някакъв теч на масло. То ще си се види.
                      Но по принцип не е невъзможно дифът да е олят при смяна на масло.

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                      може ли да се кара 4х4 на асвалт до 80km/h.
                      НЕ. В никакъв случай НЕ карай на 4х4 по твърда настилка.

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
                      Да разбирам ли,че се гресира там,но не трябва да има грес по сферите?Или просто греста не трябва да излиза в големи количества?
                      Виж тази тема.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение

Yaro, е немисля да го правя като тойотата която продаде на шефа ми Определено е хубава ама толкова не високо сякаш клати повече Направихме вече съпоставка
                        We Are All Connected!

Коментар

Честито и от мен и аз съм навитак на дългичко Y61 с клима но маи нещо ми се иска да е къс та незнам но първо трябва на намеря нов собственник на мойто дълго Y60 много съм доволен но няма клима аз все пак си я ползвам за всекидневна колица
                          Човек се учи с много практика:D

Коментар

Честито колега!Със здраве да си го караш!И...не се притеснявай,че не си успял да дойдеш до Търново!

Коментар

честито и от мен дано да е без проблемнна. имам приятел в нисан българия във Варна и от него знам, че са здрави машини тя разликата в моторора е малко електроника и intercooler, но общо взето мотора е същия като на Y60. шестак е нали. а за петното и аз като си сменях маслото се получи същото уливане. дано да е от това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X