Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешно!Помощ за оглед Нисан Патрул2.8/99г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спешно!Помощ за оглед Нисан Патрул2.8/99г.

Здравейте!Карам Патрул 160 бензин/83г.вече 18години.,затова съм се спрял логично на същата марка .Както казвате това е диагноза!
    Молбата ми е да ме насочите кои и къде може да огледа /да даде компетентен съвет/за състоянието конкретно на Патрул.Ако можете да ме насочите ще съм благодарен т.к.вече гледах 2-3 джипа ,но немога да преценя в какво техническо състойние са.Естествено всичко на този свят се плаща.
    Става въпрос за София.
    Последно редактирано от romeo_zmei; 22-03-08, 21:58. Причина: добавяне на град

До: Спешно!Помощ за оглед Нисан Патрул2.8/99г.

Първоначално публикуван от romeo_zmei Преглед на мнение
    Здравейте!Карам Патрул 160 бензин/83г.вече 18години.,затова съм се спрял логично на същата марка .Както казвате това е диагноза!
    Молбата ми е да ме насочите кои и къде може да огледа /да даде компетентен съвет/за състоянието конкретно на Патрул.Ако можете да ме насочите ще съм благодарен т.к.вече гледах 2-3 джипа ,но немога да преценя в какво техническо състойние са.Естествено всичко на този свят се плаща.
    Колега, нито тук в поста, нито в профила сте написали откъде сте. Пишете къде (в кой град) планирате да се гелда джипа за да Ви помогнат колегите.

Коментар

Извинявайте за неточностите, но нета и форумите са нещо с което се оправям доста зле,т.к.от хлапета нямаш достъп.Става въпрос за София

Коментар

Колега мисля че ти най добре би си огледал возилотопоне аз така бих направил
        Човек се учи с много практика:D

Коментар

Колега,ако искаш може да доидеш до мен и ще го видим,само ми звьнни за да ти кажа къде се намира сервиза.Поздрави.0898427573

Коментар

Ето намери се и човек който изка да помогне аз от ВАРНА нямаше как УСПЕХ
            Човек се учи с много практика:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X