Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за перката на нисан патрол.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за перката на нисан патрол.

Колеги подлежи ли на ремонт перката на нисан патрол 3.3тд силиконова е и мислиа че не зацепва. А иначе самата перка е зрава.Ако става каде могат да мия оправиат.Иначе купувам! Идеи?
    0898532785-КИКО

До: Питане за перката на нисан патрол.

Ето тук има информация,която би те ориентирала и като проблематика и като пари: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=27739&page=3
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
      Ето тук има информация,която би те ориентирала и като проблематика и като пари: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=27739&page=3
      Благодаря колега, моля пиши от каде взе частите. Аз сам от Дупница и при наз е малко сложно.
      0898532785-КИКО

Коментар

Ами аз взех моята перка от магазин за авточасти,който не е специализиран за нисани,но имат някакви контакти....нещо обаче не съм много доволен от уж японската перка-доста по-стегната е от необходимото,въпреки,че е чисто нова...за това не ти препоръчвам никого,понеже може да вземеш боклук...виж погледни в технолинк какво ще ти кажат...

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
          ...виж погледни в технолинк какво ще ти кажат...
          В Технолинк "неоригинална" струваше 300 лв (последната седмица на миналия месец). "Оригинална" - х2 или там някъде.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            В Технолинк "неоригинална" струваше 300 лв (последната седмица на миналия месец). "Оригинална" - х2 или там някъде.
            лелееее....преди няколко седмици един майстор ме убеждаваше,че било безсмислено да взимам оригинална муфа,защото само като чуели в магазина,че търсената част е за джип цената скачала в пъти(което не е лишено от истина)...замислих се и за ставнение погледнах муфата на колата на жена ми-почти нямаше разлика,та с леко преправяне може и наистина да стане,но пътят е нова муфа с доработка по захващането...а за нови муфи подходящи са от ford scorpio или от opel(май от omega)цените преди година бяха под 100 лева...но всичко е въпрос на мерене и напасване...

Коментар

Колеги много сам ви благодарен, проверих в технолинк, сега цената е 760лв.Ще пробвам варианта с перка от друга кола,ако стане ще пиша.Поздрави на всички от един начинаещ!
              0898532785-КИКО

Коментар

Колега,днес погледнах перката на колегата V93-на външен вид(!!!) е абсолютно същата като тази ,която купих и сложих за 130лв....с малката разлика,че въпреки топлият двигател неговата се въртеше леко,докато моята и на студен двигател се върти по-трудно...не,че задира или нещо подобно,но се върти "тегаво"...ако искаш може да опиташ,но не смея да ти препоръчам нищо...аз лично късам нервите на тези в магазина да ми я сменят с нова,но не е ясно дали и новата няма да е същата....

Коментар

аз имам патрол 3.3 дизел и мойта перка се беше предала ама я зацепих дире kтно и сега е супер. сигурно щото термостата си е наред
                  Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнение
                    аз имам патрол 3.3 дизел и мойта перка се беше предала ама я зацепих дире kтно и сега е супер. сигурно щото термостата си е наред
                    Колега за това с директното зацепване, мислиа че колегите по нагоре са прави че оказва влиание на мошноста,и вреди на водната помпа.При теб как е?
                    0898532785-КИКО

Коментар

за мошността нямам наблюдение да се променя,то на тоя двигател можеш ли да разбереш.а водната помпа действително може да и се скъси живота,засега при мене си е добре
                      Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнение
                        за мошността нямам наблюдение да се променя,то на тоя двигател можеш ли да разбереш.а водната помпа действително може да и се скъси живота,засега при мене си е добре
                        Благодаря колега,и аз току що ялокирах пак да видим.Поздрави на всички отзовали се. При нас се казва (що вие насраце да вие у раце)
                        0898532785-КИКО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X