Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Секторна кутия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Секторна кутия?

Здравейте колеги!
    имам един въпрос. става дума за секторна кутия на нисан патрул 1990г. 3.3Д. моята тече доста и съм намерил една втора ръка, която за съжаление е в софия, а аз съм от варна. тъй като разстоянието е далеч и трудно може да се осъществи някаква гаранция, се чудя по какво мога да разбера дали въпросната секторна кутия, която ми продават не е текла вече или няма да се разтече след 1 седмица, т.е. да не ме излъжат и да ми продадат нещо което вече си имам. лошото е, че е на джип който вече няма двигател и не може да се тества. някакви идеи? (намерих я от обява на частно лице в мобилето, който продава такъв джип на части, ако случайно някой го познава)
    Благодаря предварително!
    stay up and keep shining!!

До: Секторна кутия?

Колега аз немога да ти помогна за качеството на кутията но след около една седмица ще идвам в варна и ако намериш кутия или се решиш да рискуваш аз мога да я докарам
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

И да не е текла никога, ако е съхранявана години в някоя влага пак може да текне. При старите части няма никаква гаранция. Най добре е да се разберете нещо с продавача за някакъв изпитателен срок. Друг начин няма. Успех.

Коментар

Благодаря за отговорите! Това е много гаден и досаден проблем, който искам да реша(плюс това доливайки масло постоянно яде и пари). Ще говоря със собственика за накакъв изпитател срок.
        Иначе кутията си стои на джипа, който е без двигател, и явно е там от доста време. Не изглежда омаслена, но... кой знае
        Не знам дали мога да си намеря нова такава, а и сигурно ще струва над 1000лв.

Коментар

Смени си семерингите,и няма да има нужда да доливаш.

Коментар

къде да ги сменя? чувал съм че не става както трябва и след седмица или макс месец пак протича. затова съм се ориентирал към смяна. иначе ако знаете как/при кого да я ремонтирам с добър/траен резултат ще съм много благодарен

Коментар

Каква ти е гаранцията,че за 25 годишна кола ще намериш нещо читаво.Аз имам два такива,единия не тече,на другия сега ще му сменям.

Коментар

и ти си прав, обаче ако дойда с джипката да ми смениш семерингите(ако разбира се се занимаваш с това) до пловдив, аз ще дам повече пари за нафта, отколкото за цялата кутия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X