Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преди / След

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преди / След

Всички имате такива снимки сигурно, предполагам ще са полезни за хората които се чудят какво да "пипнат" по джипката си.... Не процеса на преобразяване, а две снимки - "преди" и "след".....

аз давам тон с две снимки....

До: Преди / След

Моя "преди" почти няма снимки, че ме беше яд да го гледам. Чудна броня си сложил, не е ли малко ниска или нямаш намерение да я трошиш в гората?
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от petio-beliata; 18-02-08, 08:26.
    NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

за да не е толкова ниска смятам да повдигна малко джипката...

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
        за да не е толкова ниска смятам да повдигна малко джипката...
        Петьо е прав. Тази броня е ниска за гората и ще се "тунингова" по естествен път много бързо, дори и да повдигнеш Патрула с 5-6 см.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Горби, без да натрапвам мнението си на разходкаджия, мисля, че за да постигнеш удовлетворителен ъгъл на атака отпред, освен окачване (което според мен е задължително), ще имаш нужда и от бодилифт (до около 5см.). Прекалено високият джип е склонен към нестабилно поведение при странични наклони, но пък усещането при ежедневна експлоатация и съботно-неделни разходки е изключително.
          NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Ето и от мен две от последните.

NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

ГОРБИ вчера маи беше на колхоза
              Човек се учи с много практика:D

Коментар

ми той там ми е офиса, що не ритна гумата да се разпищи да се видим.... Всъщност Патрола е там където е жена ми, аз си карам Голфчето.... Сега обаче влезе в бокса за глава, скоростна кутия и каквото още излезе и не го виждам 2 - 3 седмици как ще излезе от там...

Коментар

и аз да пусна едно "след"

...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ми на мен магазина за GSM апаратчета ми е на редицата отсреща белите барачки на колхоза към барчето на мимо ПАРАДОКС аааааааа

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
                      Ми на мен магазина за GSM апаратчета ми е на редицата отсреща белите барачки на колхоза към барчето на мимо ПАРАДОКС аааааааа
                      а така.... ами като си докараш касовия апарат при мене, таман ще се запознаем....
                      Ай стига офф, че ще ни трият.....

Коментар

Eй го как беше преди година

и след ...

Ние не сме неутрални!

Коментар

ГОРБИ какво стана с главата на твоята гордост,как върви ремонта Ати случаино да не продаваш касови апарати в една къща на колхоза до входа да се стига по няколко метални стълбички

Коментар

ами джипката е разглобена, главата свалена, скоростната кутия сцепена и засега е това..... Главата ще се тества в МЕИ и ако е спукана ще взимам нова.... Кутията е карана с вода вътре предполагам и чакам мастера да се обади за състоянието и какво ше се прави....

Да, това ми е единият сервиз в къщата, ама стълбите отдавна не са железни.....

Коментар

боря се за цена под 1000 лв за испанска глава обещаха ми от вън да ми пратят имам братовчед в испания монтиор обеща ми да провери за цена че и един приятел приплака за глава ГОРБИ стискаи палци може да намажеш а пък ще черпиш мнго че натуи и отгоре си ми продал и 3 касови апарата имам да си връщам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X