Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4-ри цилиндров 2.8 Patrol дизел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4-ри цилиндров 2.8 Patrol дизел

Здравейте,
    В дилема съм дали да си взема такъв Патрол.Четох някои негативни мнения
    за този двигател.Дали наистина е така,ще го ползвам предимно за лов и offroad.
    Нисана е 260 90г. испанска сглобка.Казаха ми,че има бързи,бавни,блокажи
    (незнам има ли изобщо бързи бавни)Някой ако има такъв модел да сподели мнение ще съм му благодарен.

До: 4-ри цилиндров 2.8 Patrol дизел

Първоначално публикуван от marto1 Преглед на мнение
    Здравейте,
    В дилема съм дали да си взема такъв Патрол.Четох някои негативни мнения
    за този двигател.Дали наистина е така,ще го ползвам предимно за лов и offroad.
    Нисана е 260 90г. испанска сглобка.Казаха ми,че има бързи,бавни,блокажи
    (незнам има ли изобщо бързи бавни)Някой ако има такъв модел да сподели мнение ще съм му благодарен.
    Аз имам само че с 6-цилиндъра за 4 цилидров 2,8 за първи път чувам.А бързи и бавни са скоростите блокаж има ако е къса база само отзад дългата и отпред.
    0896-85-69-86
    0876-38-17-17

Коментар

Има такъв мотор на ИСУЗО 2.8 4цилиндъра ако испанците са ползвали него може иначе несам чувал обикновенно го слагат на фронтера
      Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
        Има такъв мотор на ИСУЗО 2.8 4цилиндъра ако испанците са ползвали него може иначе несам чувал обикновенно го слагат на фронтера
        Само че той не беше ли бензинов?
        0896-85-69-86
        0876-38-17-17

Коментар

Моторът е 2.8 и е на НИСАН 4 цил. редови има бавни скорости има разлика и в скоростните кутий задната е до 1-та .Аз го имам такъв ПАТРОЛ и го продавам на части
          Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
          тел. 0898327627
          Радослав

Коментар

...На рынке был также предложен Patrol, вышедший под маркой Ebro, выпущенный Motor Iberica в Испании. На нем был установлен дизель Perkins обьемом 2,7 л, а позднее - 2,8 л. Впоследствии испанский Patrol оснащался различными двигателями, в том числе и четырехцилиндровым дизелем объемом 2,8 л, как и NISSAN, а также другими. Позднее продажа машин, выпускаемых в Испании, как и в Японии, под маркой NISSAN, была прекращена. Однако в Иране, где в 1985 году началось производство лицензионных Patrol 160, их делают до сих пор...

Коментар

Колега здравей.Патрол с 2.8д четири цилиндров мотор е меко казано таралеж в гащите.Това испанско чудо на техниката го няма в почети никакви каталози ,не излиза в програмите на Нисан ,И НЯМА НИКЪДЕ НИЩО ЗА НЕГО/ГОВОРИМ КАТО МОТОР /.Много хора дори и не подозират че такова нещо съществува.Не знам дали мотора му е японски/много ме съмнява/,по-скоро е ....не се знае точно какъв,но по-важното е :БЯГАЙ ПО- ДАЛЕЧ ОТ НЕГО....ДОРИ И ПАРИ ДА ТИ ДАВАТ,ПАК БЯГАЙ.
              Освен ако не ти трябва паметник в къщиСкоро мои познат в Н.Загора тръгна да търси заради спукана глава,направо цял мотор 6 цилиндров със скоростната кутия,но това означава да се подготвиш за закупуване на два нисана.Не се подлъгвай по добрата и ниска цена......послушайме и няма да сбъркаш.Занимавам се с авточасти и знам за какво става въпрос.Преди година и половина и аз бях пред същата дилема,но......разума наделя.Не се успокоявай с мисълта,че той е в много добро състояние и...какво ли ще му стане....защото ще ревеш.Поздрави.
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Познавам този мотор,това е японски двигател на един модел на Нисан Лаурел от '85 година-имал съм такъв-за лека кола става,но е далеч от показателите на джиповите мотори и е много рядък като разпространение(ако не се лъжа)Мислямче ни ви трябва подобно нещо.Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                  Познавам този мотор,това е японски двигател на един модел на Нисан Лаурел от '85 година-имал съм такъв-за лека кола става,но е далеч от показателите на джиповите мотори и е много рядък като разпространение(ако не се лъжа)Мислямче ни ви трябва подобно нещо.Поздрави.
                  така е.
                  преди няколко години ми предлагаха такъв за 2 бона.
                  като отворих капака кво да видя.че то мотора едвам напълнил долния край на коша.и раздатката и тя малка малка

Коментар

Благодаря за мненията.Според изчетените от мен теми за този дизел и мненията
                    ви конкретно в тази тема реших да се въздържа от покупка.В момента чакам да
                    ми докарат един Рейндж класик 3.6 85г. 120kw с метанова уредба.Ще публикувам
                    снимки по нататък

Коментар

е това вече е машина.

Коментар

Първоначално публикуван от marto1 Преглед на мнение
                        Благодаря за мненията.Според изчетените от мен теми за този дизел и мненията
                        ви конкретно в тази тема реших да се въздържа от покупка.В момента чакам да
                        ми докарат един Рейндж класик 3.6 85г. 120kw с метанова уредба.Ще публикувам
                        снимки по нататък
                        Е това е вече приказка.Радвам се ,че се вслуша в съветите ни и не си нави на мерака.Късмет с новата машина и очакваме снимки и расказ за нея.Поздрави.
                        NISSAN FOREVER
                        -----------------------------------------------------------------------------
                        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X