Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си сменя ли хъбовете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да си сменя ли хъбовете?

Имам стандартни хъбове в моментан на Патрул Y61, които си работят добре.
    Въпроса ми е има ли смисъл да ги сменям с АРБ/AVM/?
    Има ли разлика в начина на действие и/или издръжливостта между стандартен и тунингов хъб?
    Nissan Patrol Y61

До: Да си сменя ли хъбовете?

Първоначално публикуван от Novice Преглед на мнение
    Имам стандартни хъбове в моментан на Патрул Y61, които си работят добре.
    Въпроса ми е има ли смисъл да ги сменям с АРБ/AVM/?
    Има ли разлика в начина на действие и/или издръжливостта между стандартен и тунингов хъб?
    Имаш предвид такива с положения "Auto" и "Lock"? Ако не са повредени, не виждам причина да ги сменяш.
    Но мисля, че ще е добре, ако ги слагаш ръчно в положение "Lock", когато ще караш по черно.
    Единият от моите си е счупен откак съм взел Патрула и в режим "Auto" не работи, но вече 13,000 км с много офроуд си живее съвсем нормално в положение "Lock".
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      Имаш предвид такива с положения "Auto" и "Lock"? Ако не са повредени, не виждам причина да ги сменяш.
      Но мисля, че ще е добре, ако ги слагаш ръчно в положение "Lock", когато ще караш по черно.
      Единият от моите си е счупен откак съм взел Патрула и в режим "Auto" не работи, но вече 13,000 км с много офроуд си живее съвсем нормално в положение "Lock".
      Точно такива имам. Според мен единствената разлика м/у моите и тези на АVM е че моите се превключват с ключ, а другите изглеждат ,че става на ръка....
      Nissan Patrol Y61

Коментар

Точно такива имам. Според мен единствената разлика м/у моите и тези на АVM е че моите се превключват с ключ, а другите изглеждат ,че става на ръка....
        Не съвсем. В режим "Auto" стандартните са си като автоматични хъбове, които няма нужда да се зацепват ръчно, за да минеш на 4х4.
        Докато AVM-ските са си само ръчни - положенията са "4х2" и "4х4". Като не са зацепени, просто нямаш предно, докато не ги врътнеш на "4х4".
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          Не съвсем. В режим "Auto" стандартните са си като автоматични хъбове, които няма нужда да се зацепват ръчно, за да минеш на 4х4.
          Докато AVM-ските са си само ръчни - положенията са "4х2" и "4х4". Като не са зацепени, просто нямаш предно, докато не ги врътнеш на "4х4".
          т.е. стандартните имат едно положение повече, така ли?
          Nissan Patrol Y61

Коментар

т.е. стандартните имат едно положение повече, така ли?
            Не, по-скоро са "2 в 1" - в едното положение са автоматични, а в другото - твърдо зацепени като ръчни.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X