Обява

Свий
Няма добавени обяви.

да си купя ли терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• да си купя ли терано 2

Здравейте на всички.

От известно време насам се заглеждам по терано 2 и съм на прага да си го взема. Става дума за 2,7 дизел след 2003 година.
    Тъй като досега не съм карал джип, а тераното се вписва в парите които мисля да дам за джип, бих искал да попитам някой от собствениците за отзиви. Тъй като имаме и лека кола идеята за джипа е да го ползваме за риба ски и подобни по-скоро. за офроуд не чак толкова.

Ще приема всякакви съвети,
    Благодаря предварително

До: да си купя ли терано 2

Аз съм все още горд собственик на подобен автомобил и съм твърдо "ЗА".Казах подобен, защото моето е с малко по-големия мотор, но като се има в предвид,че 2.7TDI е по-масов и не много "по-слаб" от моя, си мисля че всичко останало е еднакво. Късмет, и ако си се навил, не мисли много!

Коментар

купи си!
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Тераното не е най-подходящия автомобил за сериозен оффроад,но за това което си писал,че ще го използвате е идеално.Моторът му е железен и ако няма проблеми с трансмисията не се замисляй,а го вземай.Успех и....чакаме инфо и снимки.Поздрави.
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
          Тераното не е най-подходящия автомобил за сериозен оффроад,но за това което си писал,че ще го използвате е идеално.Моторът му е железен и ако няма проблеми с трансмисията не се замисляй,а го вземай.Успех и....чакаме инфо и снимки.Поздрави.
          Всеки разбира понятието Offroad по различен начин.

За разхдки сред природата, риболов - разбирай черни пътища, полянки , да те измъкне от не много дълбок сняг това е перфектен вариянт. За джип след 2000 година има сравнително проста конструкция, не много електроника - можеш да бръкнеш навсякъде, да си направиш ремонт спокойно - не е претъпкан като събратята си от тези години.

Наблюденията ми са от 10-тина хиляди км от джипа на един близък приятел. Не са много, но до момента няма никакво разочарование, дори повод за притеснение
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Карах Терано-2 около три години, без да правя някакви сериозни ремонти по него. Ако си попаднал на читав джип - вземай смело! Успех!
            NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X