Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подгряващи свещи за 3.3 Д

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подгряващи свещи за 3.3 Д

Препоръчайте ми марка,фирма ,дестибутор който да има на склад 24 волтови подгряващи свещи за въпросният Патрол. И още един въпрос,-вярно ли е че лампата гасне по рано от времето когато изключва релето подаващо ток на свещите,и каква е логиката това да е така ?

Благодаря

До: Подгряващи свещи за 3.3 Д

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
    Препоръчайте ми марка,фирма ,дестибутор който да има на склад 24 волтови подгряващи свещи за въпросният Патрол. И още един въпрос,-вярно ли е че лампата гасне по рано от времето когато изключва релето подаващо ток на свещите,и каква е логиката това да е така ?

Благодаря
    NGK
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

NGK ако намериш. Само внимавай защото има поне 2 модела в зависимост от годината май. Аз бях ги объркал първия път и се наложи повторение защото изгоряха. Така, че не взимай свещи без точен модел по каталог. Иначе свещите изглеждат еднакво. Това за лампата според мен не важи за нашите коли, а за по-новите модели.

Коментар

Това с лампата е напълно вярно като тръгнеш от форд ескорт дизел и стигнеш до Q7 без маитап пробвал сам.Имах и баварец дизел същата работа
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Здравейте преди известно време имах и аз 3.3d иму направихме подгряването на 12 в. с реле фолксваген голф и свещи от кадет 1.6 д.като им пренарязах резбите до края.Това всеки електричар може да го направи стига малко да му чатка главата.
          Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
          тел. 0898327627
          Радослав

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X