Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за подгревателни свещи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за подгревателни свещи

ЗнаЧи карам нисан патрол 91год. 2.8т.д. хард топ мисля Че му викате Y260 ако не се лъжа,та палеше на минус от Четвърт и изведнъж въртя като луд, ходих при един маЙстор мери подгр. свещти с една пробна лампа и каза Че не ставали и Шестте, по тоя наЧин ли се проверява,заЩото като ходих в магазин да питам ми казаха Че са 3 по 3 разлиЧни и са по 6 волта, а крушката е на 12волта. Отивам пак при маистора и му казвам оня сваля дИректно на акумУлатора допря свещта и отгоре я натисна с плюс на акУмУлатора и нищо каза Че пак не работели, та как да проверя дали е в тях проблема? И като влязох в магазина да питам за цена ми казаха по 70лв. броиката Един приятел ми предложи словенски Искра,звъннах там и ми казаха Че имат по 11,45лв. броиката питах ги 3 по 3 ли са, а те ми казаха Че не, но били по 6.5волта. Някой колега дали знае стават ли или не, щото ги поръЧах в един магазин да знам да ходя ли да ги вземам или не

До: Въпрос за подгревателни свещи

Свещите са 3 по 3 различни,както са ти казали в магазина.Работят по различен начин от тези на масовите автомобили.Трябва да ги види човек ,който наистина разбира.Може да се проверят на акумулатор,но внимателно .Шесте немогат да изгорят.Ако изгори едната тройка ще ти светне индикация на таблото(поне при мене е така) И последно ,купи си истински свещи .В Търново ги взех за по 50 лв

Коментар

в никакъв случаи не са изгорели и 6 свещи ако питаш мен си вземи искра аз съм с такива и си сложи едно бутонче вътре и краи на проблема защото наи слабото място на патрула е глава и подгряването после ще ти изникне и проблем с подгряващия модул и пари на вятъра за свещи от по 70лв. поне аз така мисля преживял съм го вече
      Човек се учи с много практика:D

Коментар

тва бутон4е за кво трябва да се сложи?и кво е тва с главата?искаш да кажеш 4е ми е спукана?ами изгорели са и 6те нито една не работеше,и какъв проблем ште излезе с подгряваштия модул,моля за малко пове4е инфо заштото съм нов и за първи път се ка4вам на джип,а го имам от 20дена

Коментар

3 свещи се мерят по нормалния начин другите 3 по друг. говоря за последните 3 свещи като ги загледаш отгоре ще откриеш разликата тяхната маса не на корпуса на свеща а има едно пръстен4е после изолация и вече резбата за моста м/у тях, мери се верига м/у пръстенчето и резбата на самата свещт отгоре.Несъм казал че ти е спукана главата а че е слабото място на тези машини, а колкото до бутончето то се слага директно към релето за подгрева и служи за принудутелно подгряване тоест натискаш бутончето задържаш 6 7 8сек. и палиш и чиста работа
          предполагам че вече ти е ясно

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
            3 свещи се мерят по нормалния начин другите 3 по друг. говоря за последните 3 свещи като ги загледаш отгоре ще откриеш разликата тяхната маса не на корпуса на свеща а има едно пръстен4е после изолация и вече резбата за моста м/у тях, мери се верига м/у пръстенчето и резбата на самата свещт отгоре.Несъм казал че ти е спукана главата а че е слабото място на тези машини, а колкото до бутончето то се слага директно към релето за подгрева и служи за принудутелно подгряване тоест натискаш бутончето задържаш 6 7 8сек. и палиш и чиста работа
            предполагам че вече ти е ясно
            А това за 3.3 двигателя отнася ли се ?

Коментар

Първоначално публикуван от stuki Преглед на мнение
              ЗнаЧи карам нисан патрол 91год. 2.8т.д. хард топ мисля Че му викате Y260 ако не се лъжа,та палеше на минус от Четвърт и изведнъж въртя като луд, ходих при един маЙстор мери подгр. свещти с една пробна лампа и каза Че не ставали и Шестте, по тоя наЧин ли се проверява,заЩото като ходих в магазин да питам ми казаха Че са 3 по 3 разлиЧни и са по 6 волта, а крушката е на 12волта. Отивам пак при маистора и му казвам оня сваля дИректно на акумУлатора допря свещта и отгоре я натисна с плюс на акУмУлатора и нищо каза Че пак не работели, та как да проверя дали е в тях проблема? И като влязох в магазина да питам за цена ми казаха по 70лв. броиката Един приятел ми предложи словенски Искра,звъннах там и ми казаха Че имат по 11,45лв. броиката питах ги 3 по 3 ли са, а те ми казаха Че не, но били по 6.5волта. Някой колега дали знае стават ли или не, щото ги поръЧах в един магазин да знам да ходя ли да ги вземам или не
              Отиди при БОБИ и КИКИ ще ти свършат работа вместо да се чудиш какво да правиш,тел.0886440548 БОБИ
              ПАВКО
              0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                Отиди при БОБИ и КИКИ ще ти свършат работа вместо да се чудиш какво да правиш,тел.0886440548 БОБИ
                ми лошото е 4е съм от Велико Търново и няма как да отида.

Коментар

Някои знае ли колко трябва да зарежда генераторазаштото моя зарежда 14,9 и маистора ми каза 4е презареждал

Коментар

за съжаление несъм запознат с мотора 3.3

Коментар

моя не е 3.3 а е 2.8тд.

Коментар

точно 2.8 коментираме

Коментар

Първоначално публикуван от stuki Преглед на мнение
                          ми лошото е 4е съм от Велико Търново и няма как да отида.
                          ПРеди самолета в ляво има сервиз. Там поставят газови уредби ,а заедно с тях има един който се занимава само с електрики по колите .Има си представа от този мотор .На мене ми помогна за друг проблем,но не се сещам за името му. успех.
                          П.П не съм ходил от давна ,да не са го преместили.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X