Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля-от днеска с 2800 бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз да се похваля-от днеска с 2800 бензин

Първо да споделя мнение че явно последните дни са пуснали бензинки на промоция, но това не е чак-толкова лошо . Ве още нямам снимки но утре или в други ден ще поснимам, макар че леко ме е срам.
    За сметка на това още след обяд свалих мотора и утре започвам мероприятия по "сгъстяване", който ще опиша в последствие, нагледно подплатени от снимков материал. Останалата част от ПС-то влиза в "конструкции". Ще има борба!!!!

До: И аз да се похваля-от днеска с 2800 безин

Здравейте,

Честита нова джипка да ви носи само радост и прекрасни мигове

Бихте ли споделили с нас къде има промоция на бензинки?

Много поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Това в кръга на шегата защото и колегата "Valio Stoilov" се похвали вчера със същата.

Коментар

Честито колега, със здраве да си го караш и много безаварийни километри. Днес "тествахме" (макар и без гуми) Патрула на колегата Valio Stoilov и мога да ти кажа, че това е НЕВЕРОЯТЕН камион и изобщо не си сбъркал в избора си.
        Поздрави!
        Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
        Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Честито!
          LZ1VMH

Коментар

ЧЕСТИТО И ОТ МЕНмуфата я имам писъл съм в другата тема нека се обади.
            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

честито,приятлю-добър избор си направил.аз моята я търкалям само няколко дена,но съм респектиран от възможностите и.стягай твоята и да ходим да ги тестваме по горите на българия...кажи някакви ориентировъчни параметри на това,което си решил да и правиш...с голямо удоволствие бих разгледал и снимки като я разглобиш.най -важното е като я стегнеш да те слуша много годинки и да ти донесе много удоволствие и безаварийни километри...
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Честито даваи газ до краи на тая бензинка и не я жали
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Честито и от мен Круме Много кални и безаварийни километри
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Честито !
                    Смяташ да вдигаш степента на компресия ли ?

Коментар

Днес отново си забравих апарата. Но...
                      Всичко е разглобено -чукаше б.лагер, също така ще отрежа малко от главата, блока и буталата. Правена е такава манипулация на такъв мотор и нещата са отработени /горе-доло/.
                      По-големият проблем се оказа следния- чукащия б.лагер въобще го няма, мотора е работил без него доста време защото биелата е успяла да свали 2мм от вала.
                      Сега както се досещате приемам предложения как да набавиме липсващите 2мм. Също така ми се ще някой да ми предложи разумна цена за К.вал /втора употреба/.
                      Пишете че го закъсахме Мерси и поздрави

Коментар

В Мобиле.бг се продаваше за никакви пари 2.8 бензин Патрол с проблем в мотора. Успех - дано неговия вал е ОК !

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                          В Мобиле.бг се продаваше за никакви пари 2.8 бензин Патрол с проблем в мотора. Успех - дано неговия вал е ОК !
                          Този въпросния е вече моя.
                          Днеска след задълбочено проучване и разговори с колеги решихме че ще го наваряваме. За целта вала и биелата са в шлайф база, какво ще стане,ще видиме.
                          Последно редактирано от krum aleksiev; 29-01-08, 19:31.

Коментар

Първоначално публикуван от krum aleksiev Преглед на мнение
                            Този въпросния е вече моя.
                            Днеска след задълбочено проучване и разговори с колеги решихме че ще го наваряваме. За целта вала и биелата са в шлайф база, какво ще стане,ще видиме.
                            Круме честито за Нисана със здраве да го караш.
                            Но за да го караш не прави това с наваряване на вал и други такива глупости.След наваряване и шлайфане рискуваш да скъсаш коляновия вал а от там и да спукаш блок.Направи си биелен лагер само за тази шийка или търси друг колянов вал.И в двата случая ще ти излезне по евтино.

Коментар

Преди тия интервенции защо не потърсиш просто друг ?
                              А дали е възможно да се ползва от 2.8 дизела ?
                              http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Datsu...spagenameZWD2V

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X