Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата ми придобивка :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новата ми придобивка :)

Здравейте колеги, с радост искам да ви се похваля, че вече съм собственик на Патрул 2.8 бензин. Надявам се, че ще се присъединя към вашата компания и също така, че не съм сбъркал в избора си. За сега нямам много снимки, но след утрешния "тест" ще имам повече.
    Приемам препоръки и съвети.
    Прикачени файлове
    08седемшест5едно513четири

До: Новата ми придобивка

Честито !
    Много да те слуша

Коментар

Ха, да ти го чиститя и във форума, мноооогооооо безаварийни километри.

Коментар

Честито!
        И да знаеш, че колкото повече я слушаш, тя ще те слуша два пъти повече. Безаварийно карене ти пожелавам.
        LZ1HRD

Коментар

Честито! Пожелавам ти да ти донесе много приятни моменти и малко главоболия.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Честито! Със здраве и безаварийно!

Коментар

Опа,сериозна машина
              Честито и да не слизаш от нея
              май от благоевградско е позарувана,а?
              Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

Първоначално публикуван от Ал. Стоянов Преглед на мнение
                Ха, да ти го чиститя и във форума, мноооогооооо безаварийни километри.
                Това ли е,бре?
                Честито колега...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Това ли е,бре?
                  Честито колега...
                  Това е, това е Утре ще го тестваме, чувствай се специално поканен.

Коментар

Честито ,да си я караш със здраве и без проблемно.

Коментар

да си кажа честно това ми беше детската мечта,но от финансови съображения не си представях скорошното и реализиране....всъщност зад осъществяването и се крие едно семейство,което познавам отдавна,а надявам се,че и вие познавате от форумите с ник Ал.Стоянов....дълбок поклон за съдействието....а всъщност и на всички вас за добрите думи...ще се радвам да се видим утре(27.01.200 на хижата на плана....за сега основен приоритет по стягане на камиончето са ми смяна на гумите(понеже тези подхождат повече на болид от формула 1),смяна на виско-муфата на перката на радиатора (защото над 2000 оборота се опасявам,че е като витло на месершмит) и поставяне на газова уредба,понеже...харесвам мириса на газ ...ако някой може да съдейства за решаване на гореспоменатите казуси -берекет барсъ....ако не-утре пиенето на плана е от мен
                      08седемшест5едно513четири

Коментар

честито и от мен трябва да се тества разумно
                        Човек се учи с много практика:D

Коментар

Честито и от мен.Много корави машинки са ,но....всичко си иска подръжка.Пожелавем ти да си го стегнеш и тунинговаш както на тебе ти харесва.Ако нещо не знаеш питай смело .Тук аудиторията ще помагаме.На добър час и много безаварийни километри.
                          Добре дошъл в отбора на ......японските Уазки.Поздрави.
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                            да си кажа честно това ми беше детската мечта,но от финансови съображения не си представях скорошното и реализиране....всъщност зад осъществяването и се крие едно семейство,което познавам отдавна,а надявам се,че и вие познавате от форумите с ник Ал.Стоянов....дълбок поклон за съдействието....а всъщност и на всички вас за добрите думи...ще се радвам да се видим утре(27.01.200 на хижата на плана....за сега основен приоритет по стягане на камиончето са ми смяна на гумите(понеже тези подхождат повече на болид от формула 1),смяна на виско-муфата на перката на радиатора (защото над 2000 оборота се опасявам,че е като витло на месершмит) и поставяне на газова уредба,понеже...харесвам мириса на газ ...ако някой може да съдейства за решаване на гореспоменатите казуси -берекет барсъ....ако не-утре пиенето на плана е от мен
                            Здравей колега муфата я имам скаипа ми е zaiko 0806
                            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Ето първите снимки на Патрула в действие (макар и без гуми) и гордият му собственик от днес.
                              Прикачени файлове
                              Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                              Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X