Нещо не мога да се оправя с тези седалки на Патрола (y60). Нашия нали е две врати. Дясната седалка за да може да се качи някой отзад се прибира напред с много сложни маневри и два лоста поне се дърпат. Лявата шофьорска седалка пък така и не можах да я дръпна толкоз напред че да може някой да мине.... Така ли е по принцип при вас или при мен нещо не е както трябва?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
седалки Патрол
Свий
X
-
До: седалки Патрол
Първоначално публикуван от горби Преглед на мнениеТака ли е по принцип и при вас или при мен нещо не е както трябва?
И при мен си е така. През шофьорската врата отзад може да мине само някой по-гъвкав и елегантен.Ние не сме неутрални!
-
изкарай си седалката, разглоби всичко което можеш, после го смажи с нещо като оръжейна смазка и го сглоби..
дано да успееш.
сега всичко трябва да работи. ако видиш нещо счупено да знаеш че няма резерни части за седалки....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Ами то в книжката на колата производителя изрично е упоменал,че влизането отзад става само през дясната врата.Преместването на седалката трябва да може да става само от лостчето от страни.То едновременно сваля облегалката и премества седалката напред.Ако само сваля облегалката,значи имаш скъсано жило.Жилото се намира под пластмасата отстрани на седалката.Обикновено му се къса накрайника.И моето се наложи да му играя по схемата ТеНеТеМе,и сега си местя седалката с едно движение и една ръчка.При лявата седалка такова жило няма/да не вземеш сега да търсиш под вола теле/,това е опция САМО на дясната седалка.Поздрави.NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар