Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони и втулки за Нисан Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тампони и втулки за Нисан Терано

Здравейте, някой може ли да помогне с информация от къде мога да си поръчам фабрични КАЧЕСТВЕНИ или ако някой изработва КАЧЕСТВЕНИ тампони и втулки за тераното, а точно за момента ми трябват два задни тампона за стабилизиращата щанга защото преди месец ги смених и новите са вече за смяна, а уж качествени но ала бала ментерляци и за напред като трябва да се сменя нещо гумено да се знае от къде и какво да поръчам да е КАЧЕСТВЕНО.
    Благодаря предварително.
    Nissan Terrano 3.0 DI turbo

От: Тампони и втулки за Нисан Терано

Такааа, явно никой не си купува тампони ...... 70 преглеждания и нито едно мнение или караме по български "язе си знам, оти да казвам на други нека се мъчат" ...... хубаво, че е Спарки в този форум, че да помага иначе май май всичко друго е булгар булгар .....

Коментар

Преди време си поръчах по погрешка два комплекта тампони за задна стабилизираща щанга от Люцкан, в оригинални опаковки, ако все още ти трябват, може да ми се обадиш 0885 83 85 6 едно Георги.
      Последно редактирано от tomcat4o; 15-11-18, 12:54. Причина: правопис
      Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян 1 Преглед на мнение
        Такааа, явно никой не си купува тампони ...... 70 преглеждания и нито едно мнение или караме по български "язе си знам, оти да казвам на други нека се мъчат" ...... хубаво, че е Спарки в този форум, че да помага иначе май май всичко друго е булгар булгар .....
        По старите теми общо взето колегите препоръчват да се взимат оригинални.
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

От Patrol fen от форума може да се поръчва всичко.

Другите за София са Технолинк (потърсете в гугъл, за контакти).

Аз безброй пъти съм писал че по ходовата част на терано се слагат само оригинални тампони, ама кой да чете...
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря на всички колеги и ДА наистина трябва да се поръча само оригинални защото се убедих, че уж от наши хора взимаш дадена част и след месец е пак за смяна, та затова поръчах още онзиден от колегата Patrol fen които е наистина много коректен и идната седмица трябва да ми пристигнат, а и противоудърните тампони на носачите, че мойте са останали в Италия .
            Благодаря още веднъж за помоща.

Коментар

Точно по тампоните на окачването на терано все още няма нищо скъпо, дори в оригинал. Скъпо излиза евтиното.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X