Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви евтини летни гуми за Патрол ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви евтини летни гуми за Патрол ?

Значи зимата минава,ще карам предимно по шосе.Вероятно има евтини китайски или руски гуми които стават за Патрол ? Или пък други. Определящо е че ще карам по шосе,и то лятото,цената също.Идея нямам има ли в Бг. фирми които правят регенерат.Също не знам каква най голяма гума пи понесъл без лифт Патрола.Сега са 205 R 16
    Препоръчайте ми,дайте ми съвет.Да уточня,че питам за нови гуми,или регенериране на моите в Бг. има една фирма Медина Мед мисля правеше регенерат на камиони.

Моля

До: Какви евтини летни гуми за Патрол ?

марките регенерат които могат да те заинтересуват са.малатеста които са италиански регенерат.и колвей който е англииски регенерат.
    горе долу шарките са подобни и на двете фирми.

Коментар

За шосе бих искал нови гуми,в евтиният ценови спектър.

Коментар

Нова гума, не-регенерат за Патрола, при това да кажем максимален размер без повдигане (лифт) - около 31/32 инча ще започне в порядъка на 300-400лв. за брой. Това ли се търси?

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
          Препоръчайте ми,дайте ми съвет.Да уточня,че питам за нови гуми,или регенериране на моите в Бг. има една фирма Медина Мед мисля правеше регенерат на камиони.
          Бих ти препоръчал да не слагаш регенерат, още повече, че ще караш само по асфалт, т.е. с по-големи скорости.

31" (265/75 R15) са ти предостатъчни за асфалта. На този размер има добри всесезонни гуми с цени от порядъка на 255 лв/брой (Toyo Open Country AT) можеш да провериш и Hankook, за които колеги са давали добри отзиви.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Ами моите са 16 цола. В момента са 205 80 16

250 лева за гума ми звучат логично ? Интересно в Германия са навлезли китайски гуми,и хората са доволни.Какво ли е положението с китайските гуми на нашият пазар ?

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
              Ами моите са 16 цола. В момента са 205 80 16
              Гумите за 16-ки са по-скъпи. Казал съм ти цена за R15, защото имам прясна информация за такива гуми. Пък и колко му е да си намериш едни джанти 15-ки. Виж, обратното се оказа доста по-трудно.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

ако още търсиш гуми провери на Ботевградсо шосе срещу Маргела аз от там взех Бричстоун 265/70/15-зимни по 226лв. бр. и с година гаранция.Предпологам,че и летните са горе долу на тази цена

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X