Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ключ за умна дюза на нисан терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ключ за умна дюза на нисан терано

След доста търсене по нета никъде нямаше в наличност умна дюза за нисан терано система зексел,намерих накрая от един съфорумник с обещанието ако не работи да я върна.Искам да попитам с какъв камък се сменя понеже като гледам е някакъв специялен ако може линк.
    0 8 76 36 8 542

От: Ключ за умна дюза на нисан терано

С този ключ за 5-6 лв ( 24-27 мм ) развих вс. дюзи , кабелчето остава вътре в тръбната част ( май излизаше и през страничната дупка ) .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20180915_095050.jpg
Прегледи:1
Размер:415.2 КБ
ID:5797994

Коментар

За горивна система бош ще стане но за зексле не мисля че ще стане,на дюзата има издатина от кабелчето.
      0 8 76 36 8 542

Коментар

Я снимай дюзата?
        Имам няколко правени вложки, ако стават ще ти дам
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

https://zimber-tools.com/bg/rchni-in...-datcitsi.html

Май нещо такова му трябва..

Коментар

По принцип са такива, да. Изрязани.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

https://www.darwendiesels.com/diesel...n-terrano.html Ето такава май трябва да е ,най вероятно ще съсипа една вложка в нас за дюзата.
              0 8 76 36 8 542

Коментар

Уфф разкачих всичко и като тръгнах да свалям и се оказа че няма да стане с този камък който имам.Нека някой да ми пише на лично кой във София ще може да ми я смени.
                0 8 76 36 8 542

Коментар

Другите дюзи сваля ли? И ако да - общо взето на същия камък, с който се свалят другите, трябва да се "побае". За Bosch имам камък, ама там е стандартен шестогран 20 и няколко си мм, та и да няма рязан в магазина просто се купува дълъг камък и се "оправя" с фреза или дори ъглошплайф.

...впрочем почти всички камъни за гедоре, които съм фрезовал или струговал, се оказват от материал, който се работи изключително добре и лесно, та не знам що за хромове и ванадии има из него и колко е термообработен.
                  Последно редактирано от sparkybg; 16-09-18, 11:02.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Другите дюзи не съм свалял то и няма нужда,само махнах на другите 3 дюзи тръбичката за обратна нафта която е обща.
                    0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X