Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Код на боята от номера на рама Терано 2?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Код на боята от номера на рама Терано 2?

Здравейте. Може ли някой да ми помогне да разбера точния вид на боята от номера на рамата на Форд Маверик (Терано 2) който е VSKDXXWGUDSD28341.
    На табелката в двигателния отсек на цвят не пише нищо.

От: Код на боята от номера на рама Терано 2?

Не излиза по VIN.

А какъв цвят е с думи прости? Боя по номер така или иначе и да купиш, с 90% сигурност ще има разлика. Докарва се на място по макет от кадърен колорист.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Цвета е лилав металик, много странен и съм го видал само на няколко такива Маверици. Заради моя глупост от перфекционизъм да туширам две забележки на задния панел така или иначе се стигна до бояджия и преливане на част от детайла. Изкараха го че е Fleurie Red Mica XSC 2624 по фирмата Lechler но ми се струва, че е цвета на колата е малко по тъмен. Колата ще се пръска срядата или четвъртък и искам до тогава максимално да изясня какъв е цвета по каталог, защото не ми се гледа великденско яйце. Част от панелите и са пребоядисвани и преливани преди да я купя и човека който го е правил просто си е свършил перфектно работата и затова и сега ми се иска да стане така.

Коментар

Това е BR1:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nissan_200sx_95_BS8_04.jpg
Прегледи:1
Размер:28.3 КБ
ID:5797189

Това е LR0:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nissan_200sx_95_LR0_05.jpg
Прегледи:1
Размер:36.2 КБ
ID:5797190

Но пак - и да поръчаш по код, ще има разлика. Трябва колорист да нанесе корекции, после трябва кадърен бояджия да я пръсна както трябва (крайния цвят зависи и от начина на пръскане).
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Прилича на втория, но е по-тъмен. Дано да успеят да го нацелят да няна някакви фрапантни разлики.

Коментар

Първоначално публикуван от rreessoo Преглед на мнение
            Прилича на втория, но е по-тъмен. Дано да успеят да го нацелят да няна някакви фрапантни разлики.
            Ако са кадърни ще го уцелят. Ако и бояджията е кадърен, и той ще го уцели - правят се тестове при различни налягания на пистолета например, преди същинското боядисване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X