искам да попитам как точно се повдига терано и по специално задния мост
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
повдигане на терано
Свий
X
-
От: повдигане на терано
А отпред?
Тордионите са натегнати според мен докрай, лесно ли се презацепват?
Има ли смисъл да търся втора употреба тордионите?"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Не знам как е устройството и принципа на зацепванее на торсионите, гледам болта ми се струва навит до край понеже стърчи десетина сантиметра над законтрящите гайки.Първоначално публикуван от vencibull Преглед на мнениеКолега как разбра, че са натегнати докрай торсионите отпред? Ако отпред си ги натегнал докрай, а отзад си с фабричните пружини би трябвало бая да си вирнал носа спрямо задницата.
Лошото е че нямам канал да огледам по добре.
Ако може да обясниш принципа и начина на натягане, ще съм ти много благодарен.
Снимах го но тоя форум снимки не приема.
Тераното го имам от няколко години, карам го само по шосе и само зимата, защото за в гората си имам Уазка но ми се иска да го повдигна малко защото е много ниско, носачите са обърнати нагоре.
Иска ми се от време на време да направя някоя лекичка разходка в гората но понеже е много нисък качи моста."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Еми, има сервизно ръководство за целта. Тук картинки и да ти рисуваме, няма смисъл - там са си нарисувани. А и без канал можеш да се завреш отдолу, но с канал ще е по-лесно.Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеЛошото е че нямам канал да огледам по добре.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар