Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиатор на климатик!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Радиатор на климатик!

Благодаря за информацията, много ми помогна

Оказа се, че няма наличен от този модел кондензатор и ми предложиха на THERMOTEC KTT110358 КОНДЕНЗАТОР. Дали би ми свършило работа и нужно ли е да се сменя дехидратора?От дехидратора има на Nissens 95056.
    Също така искам да попитам колко долу горе излиза пълненето на системата, защото ми говоря за около 140лв.
    Възможно ли е да се е увеличило пъненето повече от двойно?

Още веднъж благодаря за оказаната помощ

Коментар

За дехидратора вече ти казах.

За пълненето - миналото лято пълних и не помня да имаше драстична разлика с предишни пъти.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Цената на алтернативния кондензатор е прилична и има две години гаранция.
        Има ли някаква тънкост при смяната на дехидратора, сиреч, мога ли да си го сменя сам или трябва да го смена майстор? За кондензатора е ясно, че ще си го сменя аз.

Коментар

Няма. Лесно се сменя.

Само е хубаво максимално бързо след монтажа на всичко да вакуумират и напълнят климатика.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря ти много Спартак за информацията. Надявам се и други да се възползват от предоставената информация.

Поздрави

Коментар

Здравейте,

Искам да попитам нещо. След като си сменя радиатора и дехидратора, до колко време трябва да се напълни системата? Има ли някакво изискване, тъй като съм решил сам да справя с ремонта и да ми остане само пълненето с фреон. Може би ще се наложи и да отида на около 100ина км. за пълнене, тъй като цените в региона са двойни и повече.
              Благодаря предварително.

Поздрави

Коментар

Колкото по-бързо, толкова по-добре. Маслото се окислява, а дехидратора се насища с влага. Но мисля за някой и друг ден няма да му стане нищо, ако е херметично затворено. Просто им кажи да ти направят пълната процедура после, а не да си спестяват стъпки.

Коментар

Едва ли ще е повече от ден два, но ще се постарая да е максимално бързо. Към момента е празен и няма нищо в него. Имам само демонтаж и монтаж. Мисля си, че би трябвало да няма масло или греша?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X