Здравейте колеги.Къде могат да ми извадят скъсана свещ на четвърти цилиндър без да свалям главата на терано 2.7 тди. Свещтта е оригинална .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Терано 2.7 тди 2001г. Скъсана подгревна свещ.
Свий
X
-
От: Терано 2.7 тди 2001г. Скъсана подгревна свещ.
Предполагам, че и във Варна, и в Благоевград ще могат.Първоначално публикуван от Agresor41 Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Къде могат да ми извадят скъсана свещ на четвърти цилиндър без да свалям главата на терано 2.7 тди. Свещтта е оригинална .
На теб къде ти е по-удобно ?ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Ако не е проблем прати ми на лично номер и адрес на човека или направо тук във форума ,че и на друг може да му послужат,но да не го сметнат за реклама.Първоначално публикуван от Agresor41 Преглед на мнениеУслугата струваше 160лв. Мисля че майстора се казва Светослав,ако ти трябва номер и адрез пиши,ще ти ги кажа.
Коментар
-
София ул. Осогово 58Първоначално публикуван от kingss Преглед на мнениеАко не е проблем прати ми на лично номер и адрес на човека или направо тук във форума ,че и на друг може да му послужат,но да не го сметнат за реклама.
Момчето се казва Светослав и отговаря на номер 088 851 8413
Много е точен пича
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар