Здравейте,нов съм във форума,собственик съм на Патрол к160 2.8 бензин,мотора е с карбуратор,но не е оригиналния и не работи на бензин,само на газ,няма и достатъчно тяга.Въпросът ми е дали някой има такъв бензинов мотор,какви са му впечатленията,може ли да се намери такъв карбуратор или с какъв друг мога да го заменя.На газ харчи 30-40 само горско каране,разхода не ме притеснява,искам просто да му вдъхна още тяга
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Nissan Patrol k160 Безин
Свий
X
-
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
От: Nissan Patrol k160 Безин
Благодаря за бързия отговор,търсих в БГ на части някой,но не намерих.вариянта за този вебер остава като краен.Не разбирам от карбуратори...новия ще има ли нужда от настройка?Какъв е вариянта за втора употреба?Има ли колега с патрол 2.8 бензин да му свия едно кръгче да видя как е с тягата
Коментар
-
Благодаря за бързия отговор.Този вариянт остава малко на заден план за сега,има ли вариянт в БГ да се намери карбуратор и до колко втора употреба ще е надежден?За новия пише ,че няма нужда от допълнителна настройка,така ли е?И още един въпрос - има ли някой от форума с такъв нисан 2.8 бензин ,ако може да ме повози или да го покарам за да сравня с моя дали има смисъл да дам такава сума
Коментар
-
Ако намериш оригинален карбуратор втора ръка се продават ремонтни комплекти за 50-60 долара. Ще има нужда да се настои новия карбуратор със сигурност, то като цяло карбуратора не е лошо да се настройва веднъж два пъти годишно(например лято и зима), както и газта има нужда 2-3 пъти годишно от настройка. Между другото ако може някой да препоръча добър майстор на карбураторите в Пловдив и региона ще съм блгодарен.
Коментар
-
Беше му пусната прекалено много газ ,харчеше 65/100 и не вървеше,намалих я и разхода падна на половина,вървенето се подобри,но искам и на бензин да върви,та наистина ако има добър майстор в региона на пловдив,пазарджик,та и софия,бих го закарал.Най-лесно и сигурно е да сложа дизелов мотор,но с оглед на това че го боядисвам,ще искам да го продам,а след смяна на мотор някои хора се плашат
Коментар
-
Японски карбуратор да работи на газ и на бензин.... еднакво добре до сега аз не съм срещал... или НА газ или на Бензин моя върви добре на газ а бензина ми е само ако свърши газта от бутилкатаСузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Здравейте,нов съм във форума,собственик съм на Патрол к160 4 бензин двигател се води р40. Направих основен ремонт на двигателя всички части купих от Австралия а карбуратор от Америка на Вранглер 4,2 л Всичко работи тип топ !!! Сложих му гуми 33/10,5/15 но сега искам по големи 35 ки . Можели някуй да ми каже можели да ги сложа и ако да трябва ли нещо да приправям !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еско Преглед на мнениеЗдравейте,нов съм във форума,собственик съм на Патрол к160 4 бензин двигател се води р40. Направих основен ремонт на двигателя всички части купих от Австралия а карбуратор от Америка на Вранглер 4,2 л Всичко работи тип топ !!! Сложих му гуми 33/10,5/15 но сега искам по големи 35 ки . Можели някуй да ми каже можели да ги сложа и ако да трябва ли нещо да приправям !!!
Коментар
-
Колега може ли някой друга снимка на джипа и най вече на карбуратора а и ако се знае от какъв зил е не е лошо да се спомене. Благодаря.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар