Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol k160 Безин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan Patrol k160 Безин

Здравейте,нов съм във форума,собственик съм на Патрол к160 2.8 бензин,мотора е с карбуратор,но не е оригиналния и не работи на бензин,само на газ,няма и достатъчно тяга.Въпросът ми е дали някой има такъв бензинов мотор,какви са му впечатленията,може ли да се намери такъв карбуратор или с какъв друг мога да го заменя.На газ харчи 30-40 само горско каране,разхода не ме притеснява,искам просто да му вдъхна още тяга

От: Nissan Patrol k160 Безин

Здравей колега, оригиналния карбуратор нов се трудно и скъпо, но имаш вариант за карбуратор вебер за твоя мотор за около 300 паунда, което не е лоша цена като имаш предвид, че аз купих холи за 1200 долара.

Коментар

https://classiccarbs.co.uk/product/w...-engine-manual
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Благодаря за бързия отговор,търсих в БГ на части някой,но не намерих.вариянта за този вебер остава като краен.Не разбирам от карбуратори...новия ще има ли нужда от настройка?Какъв е вариянта за втора употреба?Има ли колега с патрол 2.8 бензин да му свия едно кръгче да видя как е с тягата

Коментар

Благодаря за бързия отговор.Този вариянт остава малко на заден план за сега,има ли вариянт в БГ да се намери карбуратор и до колко втора употреба ще е надежден?За новия пише ,че няма нужда от допълнителна настройка,така ли е?И още един въпрос - има ли някой от форума с такъв нисан 2.8 бензин ,ако може да ме повози или да го покарам за да сравня с моя дали има смисъл да дам такава сума

Коментар

Ако намериш оригинален карбуратор втора ръка се продават ремонтни комплекти за 50-60 долара. Ще има нужда да се настои новия карбуратор със сигурност, то като цяло карбуратора не е лошо да се настройва веднъж два пъти годишно(например лято и зима), както и газта има нужда 2-3 пъти годишно от настройка. Между другото ако може някой да препоръча добър майстор на карбураторите в Пловдив и региона ще съм блгодарен.

Коментар

Я първо му пуснете повечко газ, да не би да е удушен, а вие да искате да върви.

Коментар

Беше му пусната прекалено много газ ,харчеше 65/100 и не вървеше,намалих я и разхода падна на половина,вървенето се подобри,но искам и на бензин да върви,та наистина ако има добър майстор в региона на пловдив,пазарджик,та и софия,бих го закарал.Най-лесно и сигурно е да сложа дизелов мотор,но с оглед на това че го боядисвам,ще искам да го продам,а след смяна на мотор някои хора се плашат

Коментар

Японски карбуратор да работи на газ и на бензин.... еднакво добре до сега аз не съм срещал... или НА газ или на Бензин моя върви добре на газ а бензина ми е само ако свърши газта от бутилката
                  Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                  КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

сложи му газов инжекцион!И за питащите да може да се слага инжекцион на карбуратор!Тогава са независими един от друг а и няма загуба на мощност!
                    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Здравейте,нов съм във форума,собственик съм на Патрол к160 4 бензин двигател се води р40. Направих основен ремонт на двигателя всички части купих от Австралия а карбуратор от Америка на Вранглер 4,2 л Всичко работи тип топ !!! Сложих му гуми 33/10,5/15 но сега искам по големи 35 ки . Можели някуй да ми каже можели да ги сложа и ако да трябва ли нещо да приправям !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Еско Преглед на мнение
                        Здравейте,нов съм във форума,собственик съм на Патрол к160 4 бензин двигател се води р40. Направих основен ремонт на двигателя всички части купих от Австралия а карбуратор от Америка на Вранглер 4,2 л Всичко работи тип топ !!! Сложих му гуми 33/10,5/15 но сега искам по големи 35 ки . Можели някуй да ми каже можели да ги сложа и ако да трябва ли нещо да приправям !!!
                        Качи някоя снимка да я видим тая машина. Не би трябвало да имаш проблем с 35ци стига да успееш да ги събереш.

Коментар

Здравейте,Нисана вече работи на газ и на бензин,силата на бензин е доста сериозна.Карбуратора е от зил ,пали лесно и на двете горива ,доволен съм,преминаваме от 31" на 33" или на 35"

Коментар

Колега може ли някой друга снимка на джипа и най вече на карбуратора а и ако се знае от какъв зил е не е лошо да се спомене. Благодаря.
                            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X