Здравеите .На мен поне ми изглежда странно но се лучи следното.Тръгвам от село и всичко е точно .Тераното си пали и тръгваме но стъклата се изпотяват и се опитвам да ги сваля за да погледа какво се случва на кръстовището ,но нещо тегаво се получават нещата предно дясно едва се спусна и едвам после се качи ,задно дясно изобщо не слезе а се чува че нещо се мъчи.След това последва 70 км изванградско каране и пристигане без проблеми.Паркирам на тротоара до кооперацията да оставя багажа и после се връщам да преместя колата на паркинга но греда.Давам на контакт лампите светят подгрева изгася и а да завърти сратрера и няма никой.Ама никой ното прещакване нито бендикс се чува.В този момент се сещам че задно ляво стъкло не се движеше откак съм купил джипа и когато отворих кората да го вида(лятно време) за какво иде реч се оказа че машинката е преправяна от нещо друго проволките оплетени и т.н.И докато се пробвах да го раздвижа един 40А предпазител в двигателния отсег изгоря и тогава също ми изчезна стартера.И веднага ми светна сигурно пак е заминал предпазителя като съм мъчил стъклата на кръстовището.Проверих предпазителя си е ок ,смених го за всеки случай пак не върти стартера.Започнах да се припотявам неделя вечер джипа качен на тротоара ,около мен синя зона а паркинга ми е на 100м. две деца спят на задната седалка а жена ми се суети околомен да ми свети с гсм-а.В този момент се появиха двама съседи и спрях още двама минувачи да ме бутнат от тротоара да се пробвам да запаля .В момента в който слезе от тртоара нещо ме човтъкна да пробвам пак да завърти и оооо чудо завъртя стартера и запали.По странното е че после пробвах стъклата и си работеха нормално.Утре мисля да извадя въпросния предпазител да разбера тои ли е за ел стъклата и за стартера .Но понеже не съм много на ти с ел. нещата да търся ли проблем в стартера или някъде другаде да се насоча?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Връзка между стартер и ел.стъкла терано 2.7
Свий
X
-
От: Връзка между стартер и ел.стъкла терано 2.7
Не пишеш точно какво е тераното, че стартера между бензин и дизел и дизел има разлика
На старото терано (2.7) брах подобни ядове със стартера. Част от проблемите идваха от самия стартер. Доброто старо почукване по корпуса му с нещо по-тежичко решаваше проблема временно, колкото да стигнеш да го рециклираш
Проблем в стартера не обяснява странното поведение на прозорците при. Това обаче, не значи че проблемите при теб не са два отделни.
Втория проблем, който съм имал и с двете си терана е клемореда на ключа. Първото се бъзикаше на палене. Второто (2.7) палеше, но при връщането на ключа към RUN прекъсваше. От там произлизаха всевъзможни комбинации от ефекти.
Погледни също така всички маси, дали не са окислени. Клемите на акумулатора също.
Като цяло съм малко скептичен, че стъклата и стартера биха били на един предпазител 40А
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар