Привет на всички. Имам проблем с джипката. Значи дигна ли над 40-50км/ч. волана ще ми скъса ръцете особено след разходка. Почнах първо от гумите (35х12.5х15) с баланс. След това проверих лагерите на главините да не са се разхлабили. Проверих и шарнирите по кормилните щанги както и смених демфера с нов. Всичко е наред но нещата си останаха така. Все си мислих,че се лепи кал по вътрешната част на джантите и от там е този брутален дис баланс но и след щателно завиране с водоструйката резултатът е същият. Забравих да допъля, че съм сменил и лагерите на сферите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с предницата на У60
Свий
X
-
От: Проблем с предницата на У60
Шими имаш,виж си тампоните на панхарда.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
-
Виж тампоните на пушките , тези отпред откъм моста и другите на шпилката към рамата . Провери и луфта на секторната кутия
Няма такива усилени , има от полиуретан с твърдост по Шор 90 за панхард щангатаПървоначално публикуван от dorian Преглед на мнениеЗабравих да напиша че и тях съм сменил заедно с демфера. Даже усилен някакъв комлект ми дадоха уж.Последно редактирано от Бакалов; 11-02-18, 21:55.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Какво е окачването? Стандартно ли е или с лифт? Ако колата е вдигната и няма корекция на ъгъла на предния мост, пак може да има шими. Дори и да смениш всичко и да се оправи скоро пак ще започне!0878 706 714
WWW.OFFROADMASHINI.COM
Коментар
-
Да, определено. Въпреки, че трябва да се има предвид, че докато вдигането на окачването без корекция на кастора обикновено води до влошаване на управлението, то предобрянето на кастора (примерно по високи drop box от реалния лифт) най-често води до head shake effect, демек шими...Първоначално публикуван от jordansto Преглед на мнение... Ако колата е вдигната и няма корекция на ъгъла на предния мост, пак може да има шими....Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар