Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Червена лампа със зъмер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Червена лампа със зъмер

Ринга и датчика са чак зад първия семеринг, ако не се лъжа, a ако чак там е влязла вода не е зле да се провери каква е хавата и със семерингите, и с лагерите.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Извинявам се на колегата,че пак ще ползвам темата му.Тази сутрин пак не успях да потегля,нещо замръзва и автомата не може да потегли,след няколко опита потегли,но.... при превключване от R на D се чува едно щракане,след като гп покарах се оправи.Ако са били замръзнали спирачките,не би трябвало да се чува това при местене на скоростите,нали? Може ли да замръзва нещо кутията?

Коментар

Проблема си го открих и той е,че зимата не трябва да се прави офроуд,защото остава вода в барабана и замръзва,при което ми се бяха откачили пружинките,които държат челюстите... Явно след газене на локви трябва да се кара известно време с дръпната ръчна

Коментар

Такка да повдигна темата малко,проблема със зумера при мене не се реши,на диагностика нищо не показва,датчика на ръчната работи и не е от него проблема,майстора ме посъветва че може проблема да е от табллото.Молбата ми е ако някой има резервно табло за нисан терано 2,7 дизел след 2000 година ако може да ми го услужи за проба,ако с новото таблло не пищи да знам да търся табло ще оставя депозит за таблото колкото е нужен.
          0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X