Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвместими части за Нисан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвместими части за Нисан

Колеги, тъй като не мога да намеря автоматична СК за Патфендър 99г. 3.3 V6 150 к.с., ще ми е от полза да разбера, дали има вариант да стане от друг модел или марка. Не е лошо и за напред да се пише в тази тема, кой части са взаимозаменяеми. Ако някой има такива да дава оферта.
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

От: Съвместими части за Нисан

Предполагам е това:
    AUTOMATIC TRANSMISSION JDM VG33E;

NISSAN 3.3L V6 AUTOMATIC AWD TRANSMISSION JDM VG33E
    в Ибей излизат предложения,но не са наблизо...
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
      Предполагам е това:..
      ...
      Е то е това, но излизат само оферти от Америка.Казаха че става от Терано 1 ма ме съмнява, някой ако знае да каже.
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
        Е то е това, но излизат само оферти от Америка.Казаха че става от Терано 1 ма ме съмнява, някой ако знае да каже.
        На терано 1 кутиите са същите като на терано 2, включително автоматиците, до колкото ми е известно.

Намери и модела на кутията, после ще ти кажа поне механиката дали става. По външния корпус и камбаната със сигурност ще има разлики, но вътре може да са еднакви или почти еднакви.

Дай ми VIN-а на возилото и ще проверя. А може и сам да провериш в japancars.ru например.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Дай ми VIN-а на возилото ......
          JN1VAWR50U0005419
          Благодаря Ти!
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

Кутията е един и същи модел с автоматика на Terrano 2 2.7TDI, вероятно и с 3.0DI. Модела е RE4R01A.

Тоест много е вероятно карантиите им да са еднакви, а разликите да са само по корпуса - камбаната например, или крепежите, или връзката с раздатката. Раздатката на Terrano 2 е различна. Все пак не мога да гарантирам нищо повече от това, което пише по каталозите - може все пак да има и разлики по вътрешностите, макар че се съмнявам.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Отново Ти благодаря Спарки.
              (А1+)
              О877ООО98О

Коментар

"....На какие автомобили устанавливалась RE4R01A / RL4R01A ..."

http://akpphelp.ru/RE4R01A.html

-има таблица по надолу в страницата...
                Може да си търсим от Кия спортидж 2.0 литров двигател

Коментар

Значи става само от Терано между 2000 и 2004 година и да е 2.7L или 3.3L(това L какво ще рече?)
                  (А1+)
                  О877ООО98О

Коментар

2.7TDI е между 1996-та и 2006-та. От всичките тия години вероятно е същия модел.

Terrano 2 3.3L няма, та не се втелявай в тая таблица от линка - там Terrano 2 почти няма, понякога се продава и под друго име и т.н.

ПП като гледам камбаната на автоматика е сменяема, тъй че като взимаш просто гледай самия корпус на автоматика да е еднакъв.

Впрочем така и не каза какво му е на твоя?
                    Последно редактирано от sparkybg; 18-01-18, 14:23.

Коментар

Всъщност джипа е на мой приятел, бяхме на лов с него и в един момент изчезна задна скорост и замириса на изгоряло после започна да издава шумове и на пред.
                      Майстора е свалил картера и "мозъка" и е установил че е счупен редуктор.
                      (А1+)
                      О877ООО98О

Коментар

Още една интересна таблица :
                        https://www.transakpp.ru/232/zamena-...issan-oil.html
                        Най добре си виж,какво пише на АСК и си търси за модела Патфиндер.

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                          Най добре си виж,какво пише на АСК и си търси за модела Патфиндер.
                          Товя е рядък за Европа модел - той ако можеше да намери нямаше да пита от какво друго става.

Дори не се води Pathfinder - по VIN излиза TERRANO R50 (Terrano 2 се води R20).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X