Колеги, тъй като не мога да намеря автоматична СК за Патфендър 99г. 3.3 V6 150 к.с., ще ми е от полза да разбера, дали има вариант да стане от друг модел или марка. Не е лошо и за напред да се пише в тази тема, кой части са взаимозаменяеми. Ако някой има такива да дава оферта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвместими части за Нисан
Свий
X
-
От: Съвместими части за Нисан
Предполагам е това:
AUTOMATIC TRANSMISSION JDM VG33E;
NISSAN 3.3L V6 AUTOMATIC AWD TRANSMISSION JDM VG33E
в Ибей излизат предложения,но не са наблизо...Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
-
Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнениеПредполагам е това:..
...MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеЕ то е това, но излизат само оферти от Америка.Казаха че става от Терано 1 ма ме съмнява, някой ако знае да каже.
Намери и модела на кутията, после ще ти кажа поне механиката дали става. По външния корпус и камбаната със сигурност ще има разлики, но вътре може да са еднакви или почти еднакви.
Дай ми VIN-а на возилото и ще проверя. А може и сам да провериш в japancars.ru например.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеДай ми VIN-а на возилото ......
Благодаря Ти!MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Кутията е един и същи модел с автоматика на Terrano 2 2.7TDI, вероятно и с 3.0DI. Модела е RE4R01A.
Тоест много е вероятно карантиите им да са еднакви, а разликите да са само по корпуса - камбаната например, или крепежите, или връзката с раздатката. Раздатката на Terrano 2 е различна. Все пак не мога да гарантирам нищо повече от това, което пише по каталозите - може все пак да има и разлики по вътрешностите, макар че се съмнявам.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
"....На какие автомобили устанавливалась RE4R01A / RL4R01A ..."
http://akpphelp.ru/RE4R01A.html
-има таблица по надолу в страницата...
Може да си търсим от Кия спортидж 2.0 литров двигателNissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
Коментар
-
2.7TDI е между 1996-та и 2006-та. От всичките тия години вероятно е същия модел.
Terrano 2 3.3L няма, та не се втелявай в тая таблица от линка - там Terrano 2 почти няма, понякога се продава и под друго име и т.н.
ПП като гледам камбаната на автоматика е сменяема, тъй че като взимаш просто гледай самия корпус на автоматика да е еднакъв.
Впрочем така и не каза какво му е на твоя?Последно редактирано от sparkybg; 18-01-18, 14:23.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Всъщност джипа е на мой приятел, бяхме на лов с него и в един момент изчезна задна скорост и замириса на изгоряло после започна да издава шумове и на пред.
Майстора е свалил картера и "мозъка" и е установил че е счупен редуктор.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Още една интересна таблица :
https://www.transakpp.ru/232/zamena-...issan-oil.html
Най добре си виж,какво пише на АСК и си търси за модела Патфиндер.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
Коментар
-
Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнениеНай добре си виж,какво пише на АСК и си търси за модела Патфиндер.
Дори не се води Pathfinder - по VIN излиза TERRANO R50 (Terrano 2 се води R20).Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар