Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Terrano II - стопове в бронята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan Terrano II - стопове в бронята

След като една сутрин осъмнах така :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:224.0 КБ
ID:6141274

... последва кратко проучване на цените от автоморгите на липсващата част. Цената варираше от 100 до 160лв. в малкото места, на които я имаше - а бе бях срещал някъде нещо, че е дефицит. Реших, че няма да дам толкова пари за нещо, което се сваля с поглед и минах на вариант LED светлини за скромна сума.

Име:2.jpg
Размер:254.5 КБ
ID:6141275

Още като ги купувах от магазина обаче не бях удовлетворен напълно от светенето им, но трябваше да закърпя положението. На светло се оказа, че наистина не светят добре, особено мигача - при наличие на слънце почти не се забелязва. Отделно за мигачите, че мигаха с друга честота - като при наличие на изгоряла крушка /ясно беше защо/.
    Разбра се, че това ще е временен вариант. И след известно търсене из интернет направих това:

Име:3.jpg
Размер:290.3 КБ
ID:6141276

... последното е с крушки.

От: Nissan Terrano II - стопове в бронята

Тези снимки не трябваше да ги показваш.
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Ами то май е въпрос на вкус, но аз небих си сложил различни от оргиналните стопове. Има начини да ги направиш достатъчно трудни за сваляне че да се откаже някой...

ВЕсели празници и поздравления за положения труд

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
        Ами то май е въпрос на вкус...
        Точно казано

Коментар

Тези от последната снимка напомнят малко на стоповете на старите щатски коли ...

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
            Ами то май е въпрос на вкус, но аз небих си сложил различни от оргиналните стопове. Има начини да ги направиш достатъчно трудни за сваляне че да се откаже някой...

ВЕсели празници и поздравления за положения труд
            И като не успеят да ги свалят,ги чупят от яд, тъпанарите.

Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Те по Банско и Разлог миналата нова година и гуми рязаха. Тях как да опазим I.Stoyanov

Коментар

Първоначално публикуван от moci111 Преглед на мнение
                Те по Банско и Разлог миналата нова година и гуми рязаха. Тях как да опазим I.Stoyanov
                Ами караш без гуми например ... Това в кръга на шегата, разбира се. От крадец неможеш да се опазиш, нито пък от земетресение, изригване на вулкан или пък падане на метеорит върху къщата ти.
                Ако се вглабим прекалено до степен манякалност, нещата са по-скоро за психо-терапеФт/диспансер, а не до опазване на имущество.

Оспамихме темата на колегата, хаЙриля да са му новите стопове и дай боже през новата година да няма кражби и вандалства

Коментар

Първоначално публикуван от rmihalev Преглед на мнение
                  Точно казано
                  Както казва един приятел -ако се удариш отпред е на бой ако е отзад е на пари.
                  При ПТП отзад с неоргинални светлини ще има дълги разправии.Това си е промяна конструкция отвсякъде.

Коментар

То се отнася и за правените брони.

Коментар

Първоначално публикуван от moci111 Преглед на мнение
                      То се отнася и за правените брони.
                      Вярно.

Коментар

Тия последните лампи, ги слагахме за допълнителни (или вместо) габаритни светлини и мигачи на старите автобуси в 'адския транспорт в София.
                        Държавна фирма..промени в конструкцията...хм...тия бЕха от най-дребните. Прегледи се минаваха на 6 месеца... е, вярно пункта за ГТП си е към гаража. Обаче ни преследваха като империалисти за невключени фарове докато местим автобусите на 200-300 метра из гаража, защото "такъв бил закона". Пародия. И в момента си е почти същото.

ПП: Извинения за лиричното отклонение, просто светлинките ми докараха спомени.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                          Тия последните лампи, ги слагахме за допълнителни (или вместо) габаритни светлини и мигачи на старите автобуси в 'адския транспорт в София.
                          Държавна фирма..промени в конструкцията...хм...тия бЕха от най-дребните. Прегледи се минаваха на 6 месеца... е, вярно пункта за ГТП си е към гаража. Обаче ни преследваха като империалисти за невключени фарове докато местим автобусите на 200-300 метра из гаража, защото "такъв бил закона". Пародия. И в момента си е почти същото.

ПП: Извинения за лиричното отклонение, просто светлинките ми докараха спомени.

Всъщност в заглавието на темата има лека неточност. На този панел са габаритни светлини, мигачи и светлината за заден ход. Стоп светлините са по-нагоре на друго тяло на калника.

Коментар

По моргите са тъпунгери! За десен английски фар + предна решетка ми изръсиха цена от 600 кинта, при което 2 пъти ги попитах за потвърждение, чудейки се аз ли нещо не съм чул както трябва или те са спали на много сериозно течение. Да си ги варят на чорба ако искат - не знам кой нормален човек би ги купил за тая цена.

Около 150 струват нови, оригинални, от OAE или Русия. Преди години моите ги откраднаха от паркинга на Billa посред бял ден. Купих си ги от Литва (търговец в eBay) за горе-долу толкова. Magnetti Marelli, Но са неразличими от оригиналните (калъпите са еднакви до последната буква).

Колкото до чупенето от яд - по-добре да ги счупят, отколкото да печелят на мой гръб.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Каква е идеята основните светлини да са в бронята?
                              При доста жипки в стопа който е в купето си има фасунги, крушки но няма кабели до тях. Мигачи, габарити, стопове - долу в бронята. Защо се монтират там?

Коментар

• Васил Цанков
                                Васил Цанков коментира
                                Редактиране на коментар
                                Идеята е, че резервната гума, която е на задната врата пречи да се вижда една от двете светлини(ако са на калниците), когато си зад автомобила под определен ъгъл.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X