Здравеите,дойде време да пусна и първата си тема в този форум.От десетина дни имам въпросното терано и съм възхитен от пъргавината на този двигател,но всичко това до вчера.... закарах джипа до един сервиз за смяна на маслото на двигателя и когато отидох да си го взема забелязах,че от предишната динамика няма и помен.Преди като съм на D и като отпусна спирачката и подам газ джипа излиташе,сега не е така,чуди се.Забелязах,че когато нещо не е вред с двигателя от към мощност се отразява и на работата на автоматика,сега са необходими по-високи обороти за превключване.Та върнах се аз в сервиза и момчето забеляза два вакуумни маркуча от турбото да си висят свободно,явно са ги откачили,докато са сваляли масления филтър
гледаха,чудиха се какво да ги направят и ги свързаха,е да ама проблема си остана и сега незнам какво да правя.Лошото е,че не обърнах внимание преди смяната кое къде е било.Виждам,че има един вакуумен соленоид,който е празен и може би тези маркучлета са били вързани там,но му няма буксата горе.Горивната система е Зексел и никъде не видях в нета нещо по темата,повечето на които попадам са Бош.Надявам се,че ще ми помогнете,защото много си харесвам джипката.Благодаря предварително
гледаха,чудиха се какво да ги направят и ги свързаха,е да ама проблема си остана и сега незнам какво да правя.Лошото е,че не обърнах внимание преди смяната кое къде е било.Виждам,че има един вакуумен соленоид,който е празен и може би тези маркучлета са били вързани там,но му няма буксата горе.Горивната система е Зексел и никъде не видях в нета нещо по темата,повечето на които попадам са Бош.Надявам се,че ще ми помогнете,защото много си харесвам джипката.Благодаря предварително
Коментар