Здравейте на всички , имам следния проблем . Поради не знанието ми и мерака който имах се случи нещо много кофти с новата ми придобивка. Става въпрос за 3.0 d, ръчни скорости . След първото ми качване на джипа и шофиране от 1 км , скоростите изключиха тоест на която и скорост да сложиш и на която и позиция да си на малкия лост не помръдва все едно е на свободна , единствено на 4L едва едва се опитва да отлепи и това с много газ. Не знам дали вината е в мен или така си дойде колата с проблем. Тъй като когато се качих да карам всичко беше перфектно вървеше сменяше предавките отделяше добре съединителя и в момента в който започнах да боравя с малкия лост колата омаля и спря . Лошото е че някои позиции през които минах на малкия лост бяха в движение но не с около 20 км/ч .Също така ми направи впечетления че нещо извибрира когато потеглих за първи път. След като отказа, го пробвах през всички позиции на малкия лост да потегля но не става , а на 2 скорост като включа и се опитам да потегля на 2 се чува много леко ромолене . Може ли да съм откачил нещо при смяната на мостовете в движение или си е имала някъв скрит проблем . Много ще съм благодарен да ми помогнете

Коментар