Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Много дими!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Много дими!!!

Ооо , па и ти.Дума дупка не прави.Винаги можеш да си го преместиш в другия крачол.Ма от това не се решават техническите проблеми.
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Техническите проблеми се решават от технически грамотни и можещи хора. Другите по-добре да си пият биричката, а и ше им се върже по-евтино, ма ти знаеш защо.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Да споделя на технически грамотните и можещи хора от форума които явно не разбират ама май въобще как оправих колата. Просто изкъртиха катализатора и турбината заработи. Така, че технически неграмотните и неможещите хора да не дават акъл. Благодаря ви за некомпетентните мнения те ми бяха от голяма полза.

Коментар

Да бе те по принцип сервизите са за това , а не да задаваш хиляди безсмислени въпроса и да се опитваш да правиш нещо което не е по силите ти .......
          ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Първоначално публикуван от fanfanetko Преглед на мнение
            Да споделя на технически грамотните и можещи хора от форума които явно не разбират ама май въобще как оправих колата. Просто изкъртиха катализатора и турбината заработи. Така, че технически неграмотните и неможещите хора да не дават акъл. Благодаря ви за некомпетентните мнения те ми бяха от голяма полза.
            Вземи да спреш да се дръвчиш по такъв тъпанарски начин! Щото, като погледне човек в темата, вижда това:

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            ...
            Твоя проблем почти със сигурност е от задръстен ауспух. Не знам дали твоя двигател има катализатор, но ако има-махни го, дават добри пари за него, може и само с това да се оправи. ...
            Само дето и седмица след този съвет, ти продължаваше да се правиш на много интересен и разправяше как сам си щял да се оправиш, като за целта си свалял интеркулер, DPF и не знам какво още ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Някой във Форума беше написал, че три дни безсмислен труд спестяват половин час четене.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Не изтраях.
                В другия Форум/Нисан/ s_todorov с този ник е там,споделя за пукнати интерколер,повредена турбина,а тука само злост и негативизъм.
                А още в пост 21 му изтъкнаха възможна причина....
                Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                  ...В другия Форум/Нисан/ s_todorov с този ник е там,споделя за пукнати интерколер,повредена турбина
                  То и в тоя форум, че даже и в тая тема, пише същото.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                    Някой във Форума беше написал, че три дни безсмислен труд спестяват половин час четене.
                    Толкова драго и весело отдавна не ми е било и НАЙ-важното е ,че всичко завършва добре.
                    Благодаря на АВТОРА на темата и всички уважавани съфорумци за положения труд. Щастлив съм ,че съм част от това голямо семейство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X