Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LSD терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LSD терано 2

Здравейте ,имам терано 2001 г.дълга база 2.7 и реших да сменя маслото на задния диф.понеже не го бях сменял от доста време след, като го разглоби майстора изпаднаха счупени парчета от LSD-то.Въпроса ми е от къде да купя нови такива за да не смянам целия заден мост или диф?

От: LSD терано 2

Вземи си от някоя морга цял диф.Ще ти излезе по-евтино
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

Коментар

В мегапартс скоро явно имаше някакво разчистване, имаше задни мостове за по 50 кинта.

А как така го е разглобил, та са изпаднали парчета? Твоя да не би да е с капак?

Коментар

Да, с капак е.Предпочитам да са нови частите ,но ако не намеря ще сложа диф. втора употреба.

Коментар

Този с капакът не беше ли по-слабия и май се слага на 3,0 или бъркам
          "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
          0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
            Този с капакът не беше ли по-слабия и май се слага на 3,0 или бъркам
            Да по слабия е ,но и аз ако не бъркам се слага на бензиновите .Дамян още преди да купя моето терано ме предупреди да го избягвам.
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Каква е разликата между двата дифа? Ще е проблем ли ако го сменя с по-силния?Какво трябва да се направи?Да сменям целия мост или само дифа?Дайте ми снимка на другия да го видя какъв е.

Коментар

Аз бих разпитал първо колко ще струват частите ,колко дифа ,дали са с еднакви предавателни числа ,и чак тогава да взема решение или допитам до форума. В търговския раздел има колеги които продават оригинални части за първоначално вграждане ,единия е Патрул фен , питай го за цена ,после питай Спарки за предавателните числа на двата ,дрънни и един тел в автоморга ,сложи ги на кантара и прецени кое как .
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

По-слабия диф е за бензиновите,мисля че предавателните числа на 2.4 и 2.7 тд са еднакви,но 2.7 тди е с други числа.
                  Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X