Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Зъбно колело за скорости-Терано 2
Свий
X
-
От: Зъбно колело за скорости-Терано 2
Съмнява ме да се продава само з.к. , по скоро -скоростна кутия . Иначе - изработка на ново , ама това е вероятно по-скъпо от СК.
Търсих само хъб от морга , казаха , че хъба е заедно с главината ... И-и-и - заварих хъбовете ..
-
Кажи от какво терано (двигател и година) са скоростите. Кутиите са 2 вида и ми е силно съмнително нещо от едната да става на другата. Нещо повече - ако е по-слабата кутия целесъобразността на ремонта и е отново под въпрос, освен ако не се намери строшена кутия със здраво точно това колело, и собственика му да е навит да ти го продаде за човешка цена. За ново по-скоро съм скептичен по отношение на цената, иначе вероятно е намираемо.
Ето ти линк с картинка и номкера на частите (за по-слабата кутия):
http://nissan4u.com/parts/terrano2/e...llustration_2/
И за по-здравата кутия:
http://nissan4u.com/parts/terrano2/e...llustration_2/
Картинката, дето си приложил, като гледам е за по-слабата кутия.
ПП: като гледам номера е 32200-G2329. Питай Patrol_fen от форума дали може да я намери, ама очаквай цена над 400 кинта със сигурност.Последно редактирано от sparkybg; 18-02-17, 00:23.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Става въпрос ако някой има счупена кутия или разглобена и му се търкалят някъде останали чаркуляци...аз имам още една кутия,но точно тази двойка колелета са дреп.
Не е проблема в закупуването на друга кутия,просто искам ако може да се възтанови тази.
Коментар
-
Тераното е 99г 2.4 бензин.Да по-слабата е.Направих запитване до Нисан за колело и ми казаха,че вече се предлага само цял вал на цена,която едва ли нормален човек ще плати...иначе ми се премята една друга кутия различна по номер от моята( вътре има разлики в задна скорост) и колелото е същото само че и то е за скрапа.Можеш ли да ми кажеш по какво мога да позная коя е по-здравата-номер или нещо друго,че нещата отиват към друга като гледам.От 2.7 ще стане ли?
Коментар
-
От 2.7тди със сигурност не стават на бензиновия.Камбаната е различна като дължина и дупки за болтовете,за вътре не мога да кажа как е ако евентуално се смени камбаната,но едва ли ще стане поради разликите в лагера под първичния вал и местата на вилките за смяна на скоростите.От 2.7ТД може и да стане,но в момента съм в процес на проучване...
Коментар
-
Първоначално публикуван от padre4x4 Преглед на мнение...Направих запитване до Нисан...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от padre4x4 Преглед на мнениеНамерих скорости от 2.7 tdi 99г .Ще станат ли на моя?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от padre4x4 Преглед на мнениеОт 2.7тди със сигурност не стават на бензиновия.Камбаната е различна като дължина и дупки за болтовете,за вътре не мога да кажа как е ако евентуално се смени камбаната,но едва ли ще стане поради разликите в лагера под първичния вал и местата на вилките за смяна на скоростите.От 2.7ТД може и да стане,но в момента съм в процес на проучване...
А доколкото 2.7 двигателя като корпус е един и същ и при TDI и при TD, не би трябвало да има някакви драми в прикачване на TDI кутия към TD мотор, и е правено, и е правилно. За проблеми с кутия от TDI, при нормално обслужване и експлоатация, още не съм чул.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Да така е.Бензиновата камбана е по малкa от на 2.7TD с 2см(в диаметър)-41см, а на дизела е 43см.Иначе си взех същата кутия като моята(за 350лв).Намерих и от ТD,но при разделянето от раздатката в нея имаше утаени бая големички стужки и не я взех...
Спарки,благодаря за информацията!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар