Добра вечер колеги. Купих терано 1 в6 3000куб. страхотен мотор чист на 134к реални.... проблема идва от ръждата.....старото шаси на 2пъти го кърпих но реших че няма как и най накрая и аз ще имам джип.... взех шаси(уникално здраво) и до тук .... сега не смея да го разглобя защото има малко теми за терано 1 и доста мнения в тях и незнам какво да правя след това. Искам лифт,но незнам колко позволява и какви са стъпките.
Въпроси:
1. Колколко големи гуми да сложа... искам 35 може ли?
2. Колко трябва да се повдигне при положение че се сложат 35 ?
3. Що е то ПАНХАРД.... в смисъл вече реши ли се кой е най добрия варянт за преправяне ? Удължаването с резба ли му е майката или от планката по Убаво си нема.
Доста съм нов в тая среда и чесно казано за сега ограничавам бюджета до едва ли не направи си сам... пари за тампони и болтове няма да пестя но що се отнася до нови окачвания съм против.....
Помагайте кой с какво е патил и как е по-добре подкрепено с снимки разбира се . Нека направим една хубава тема за начинаещи. Утре едни хубави снимки че реших спонтанно да отворя тема
Въпроси:
1. Колколко големи гуми да сложа... искам 35 може ли?
2. Колко трябва да се повдигне при положение че се сложат 35 ?
3. Що е то ПАНХАРД.... в смисъл вече реши ли се кой е най добрия варянт за преправяне ? Удължаването с резба ли му е майката или от планката по Убаво си нема.
Доста съм нов в тая среда и чесно казано за сега ограничавам бюджета до едва ли не направи си сам... пари за тампони и болтове няма да пестя но що се отнася до нови окачвания съм против.....
Помагайте кой с какво е патил и как е по-добре подкрепено с снимки разбира се . Нека направим една хубава тема за начинаещи. Утре едни хубави снимки че реших спонтанно да отворя тема
Коментар