Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за проблем с автоматични скорости на Pathfinder R51 (+ общо мнение)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за проблем с автоматични скорости на Pathfinder R51 (+ общо мнение)

Здравейте,

от едно известно време мисля за покупката на джип. След четене на доста теми, ревюта и т.н. джипът, на който съм се спрял и отговаря на възможностите ми като закупуване и поддръжка, здравина (дуракоустойчивост) и т.н. е въпросният Pathfinder R51, 2,5DCi. Единственият сериозен проблем, за който разбрах е с автоматичната скоростна кутия... и по-точно - проблемен радиатор за охлаждането на въпросната скоростна кутия, в следствие на което охладителната течност от радиатора отива с скоростите и след време скоростите са за (доста скъп) ремонт.

Искам да попитам дали действително има такъв проблем (тъй като държа на автоматични скорости) и има ли решение за този проблем - като по-добър aftermarket радиатор например? Също така искам да знам дали и къде този проблем може да се диагностицира - ако радиатора е започнал да пропуска течност в скоростната кутия?

Иначе като изключим този по-сериозен проблем, останах с впечатление, че този модел е здрав и с нормални цени на части, както и доста здрав. Бих се радвал ако собствениците на този модел биха споделили мнения!

Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание!

Поздрави и Весели Празници на всички!

От: Въпрос за проблем с автоматични скорости на Pathfinder R51 (+ общо мнение)

Един от Патфайндерите който гледах преди да купя моя беше с такъв проблем. Откриха ми го в сервиз Митвас в Дружба останах много доволен от прегледа който направиха там на автомобила. Ремонта е доста скъп над 2000лв ми казаха тогава. Иначе го карам от пролетта моя и съм много доволен.

Коментар

От: Въпрос за проблем с автоматични скорости на Pathfinder R51 (+ общо мнение)

Много благодаря за отговора! От това, което четох вчера и днес този проблем се среща предимно в моделите за Северна Америка, където респективно не се предлага дизелов двигател (както и ръчни скорости), т.е. има вероятност този проблем да е често срещан при бензиновите двигатели. Ще поровя още малко и ако наистина се окаже така ще пазарувам Разбира се задължително оглед в сервиз преди покупка...

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X