Привет на колегите от форума....знам, че има доста изписано и казано по темата, но опитите да се справим до момента с проблема остават безуспешни. Става въпрос за следното: от близо 2 месеца Нисанът ми прави сериозен проблем....след кратко каране почва да свети чека на двигателя, започва едно давене и хвърляне на сивкаво-бели пушеци.....минахме по ред през всички светила на техниката и нищо.....почнахме със двигател за изхвърляне, турбини ,ГНП-та, последно умната дюза и дебитомера, но никой не каза какво е конкретно и не направи нищо, защото от слушането на приказките им ме достраша да го оставя в ръцете на когото и да било..сменихме само интрколера, защото казаха че е спукан и вероятно е било така, но отново нищо.
Ще се радвам да получа съвети и мнения как да се справя с проблема и какво точно да правя, защото си харесвам колата и не искам да се разделям с нея.
Благодаря предварително на всички и спокойни почивни дни.
Колата е Нисан Терано 2, 2.7 тди, 2001г.
Ще се радвам да получа съвети и мнения как да се справя с проблема и какво точно да правя, защото си харесвам колата и не искам да се разделям с нея.
Благодаря предварително на всички и спокойни почивни дни.
Колата е Нисан Терано 2, 2.7 тди, 2001г.
Коментар