Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за террано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за террано

Колеги имам 3 въпроса на които сам не мога да намеря отговор.

1. Лампата в таблото A/T OIL TEMP до колко пише в книжката е за автоматични скорости, мойта е ръчка защо може я имам.

2. Всички терана имат ли маслен радиатор? Защото мойта няма. Ако има къде се монтира?

3. Като запаля или подам газ щеката за маслото се узхлузва от мястото си.

Не ми пречат тези проблеми, но нема да е лошо да си ги знам. Предварително благодара за отговорите.

От: Въпрос за террано

1. Лампата и мястото си го има на таблото на всички. Ако при теб и свети, някой е сложил там крушка без да има смисъл. Разбирай - имаш някакви стъкмистики по автомобила или от заплесия някой е сложил някоя от крушките не където и е мястото. Кога свети? За момент сле ддаване на контакт, или постоянно?
    2. Някои имат топлообменник масло-вода в корпуса на двигателя. 2.7 дизеловите мотори например. Намира се под входящия колектор. В другите мотори не съм се заглеждал какво имат, ама не ми е и направило впечатление да имат външен такъв.
    3. Или имаш запушена картерна вентилация, или мотора е за боклука.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Въпрос за террано

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      1. Лампата и мястото си го има на таблото на всички. Ако при теб и свети, някой е сложил там крушка без да има смисъл. Разбирай - имаш някакви стъкмистики по автомобила или от заплесия някой е сложил някоя от крушките не където и е мястото. Кога свети? За момент сле ддаване на контакт, или постоянно?
      2. Някои имат топлообменник масло-вода в корпуса на двигателя. 2.7 дизеловите мотори например. Намира се под входящия колектор. В другите мотори не съм се заглеждал какво имат, ама не ми е и направило впечатление да имат външен такъв.
      3. Или имаш запушена картерна вентилация, или мотора е за боклука.
      1. Лампите на таблото аз ги смехин значи аз съм направил нещо, свети само на контакт значи не е проблем.

2. Моя е 2.7 тди щом няма външен няма да търсим.

3. Свалих една джаджа черна кръгла пласмасова кутия за вентилация не беше запушена. Друго има ли освен нея? Точно како ше му е на мотора? Това си го нямаше след ремонта на помпата се появи. Ни масло харчи а и дърпа яко има си мощност. Изхвърля масло някъде око смукателните колектори на 1ви и 4ти цилиндър, но не е много

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X