Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регулиране на сходимост на Терано2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регулиране на сходимост на Терано2

Колеги,ако ви се наложи смяна на шарнирни болтове на носачите внимавайте,какво купувате темата касае не толкова марката колкото разликата в долните шарнири спрямо модела.Смених ги в комлект пускам машината на земята иии......ката получи се ефекта празна самосвал ТАТРА.Следва питане един,втори трети къде сбърках,да ама не, грешно продадени шарнири,ходих при едно момче за регулиране 2ч. играта продължи свали всички регулиращи шайби и нищо не се получи аз се изнервих, ама и той не се сети за разлика в шарнирите,вчера след поредното разпитване намерих точния човек работи сервиз жижо до метро-Варна казва се Жулиян, евала на момчето 2часа си игра вадене слагане, на рег.шайби, пластини имах скрита ,,екстра,, прецакана резба на единия болт на десния горен носач следва метчик,,нов болт,, от чекмеджето на майстора 14х1,25х80мм с якост 12.5.Та с две думи ако има проблем с предницата, го препоръчвам за Варна и околията.

От: Регулиране на сходимост на Терано2

Просто си купил шарнири за терано преди 1996-та а си опитвал да ги сложиш на те рано след 1996-та. Като видиш стария и новия един до друг разликата е очеизвадна. Това с реглаж не може да се компенсира, защото трябва да добавиш над 10мм подложки, което е недопустимо. Сложи правилните шарнири иначе ще береш ядове.

И не ти е бягала сходимостта, а напречния наклон (camber ъгъла).
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Охо и аз минах по този път,но веднага като видях ефекта ТАТРА свалих единия шарнир наложих до стария и видях разликата

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Просто си купил шарнири за терано преди 1996-та а си опитвал да ги сложиш на те рано след 1996-та. Като видиш стария и новия един до друг разликата е очеизвадна. Това с реглаж не може да се компенсира, защото трябва да добавиш над 10мм подложки, което е недопустимо. Сложи правилните шарнири иначе ще береш ядове.

И не ти е бягала сходимостта, а напречния наклон (camber ъгъла).
        Прав си колега, от недоглеждане е но ги смених в магазина с правилните шарнири.

Коментар

Залудо е била цялата игра с реглажа!

п.п А,поправил си грешката с шарнирите!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от dmitev Преглед на мнение
            Прав си колега, от недоглеждане е но ги смених в магазина с правилните шарнири.
            A, то и аз по същия наин го разбрах преди 7-8 години.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X