Здравейте приятели,
имап една много,много гадна седмица....
изгоря прахосмукачката - реших проблема
тераното пали тегаво... вероятно свещи, или филтър - горивен - не голям проблем
тераното - не ще да сменя скорости на автомата - не знам какво му е, ама - превключва до 2 или 3-та, след това , да набира, но за сметка на високи обороти и не превключва нататък. Говорим за терано 2.7 TD. В последствие - спирам на паркинг на околовръстното и почвам ръчно 1, 2 и D... проблема се оправи, но имам съмнение,че ще е временно. Моля дайте координати на хора от Пловдив, които разбират от автоматични скоростни кутии.
п.с. маслото е бистро и в доволно количество.
Изгоря захранването на РС-то
Кучето ми се разболя...
Днес трябваше да се кача до Белащица, да взема жената -- баир около 1-1,5км... температурата на средата. Спирам, след 10 мин.паля и темп. е на 4 милиметра преди червения сектор..
Казвам си ОК...пускам на долу само на обороти.... няма оправяне.
влизам в няколко дупки - Т се оправя... около средата.
Стигам в града едни павета - Т на мах.
.. след това влизам в дупка ...нарочно .. и след 20 метра Т е на средата.
Като за начало смятам да започна с виското - блокиране, следва смяна на термостат...
Моля За Помощ И Дайте Акъл!
Благодаря Предварително!
имап една много,много гадна седмица....
изгоря прахосмукачката - реших проблема
тераното пали тегаво... вероятно свещи, или филтър - горивен - не голям проблем
тераното - не ще да сменя скорости на автомата - не знам какво му е, ама - превключва до 2 или 3-та, след това , да набира, но за сметка на високи обороти и не превключва нататък. Говорим за терано 2.7 TD. В последствие - спирам на паркинг на околовръстното и почвам ръчно 1, 2 и D... проблема се оправи, но имам съмнение,че ще е временно. Моля дайте координати на хора от Пловдив, които разбират от автоматични скоростни кутии.
п.с. маслото е бистро и в доволно количество.
Изгоря захранването на РС-то
Кучето ми се разболя...
Днес трябваше да се кача до Белащица, да взема жената -- баир около 1-1,5км... температурата на средата. Спирам, след 10 мин.паля и темп. е на 4 милиметра преди червения сектор..
Казвам си ОК...пускам на долу само на обороти.... няма оправяне.
влизам в няколко дупки - Т се оправя... около средата.
Стигам в града едни павета - Т на мах.
.. след това влизам в дупка ...нарочно .. и след 20 метра Т е на средата.
Като за начало смятам да започна с виското - блокиране, следва смяна на термостат...
Моля За Помощ И Дайте Акъл!
Благодаря Предварително!
Коментар