Банда ,оригиналния радиатор се сцепи от изгниване та се наложи да импровозорам. Сложих радиатор от някакъв бус 4х4 ,който пасна почти идеално с малко препасване на захватите.Махнах виско перката и сложих 2 ел перки с две степени на въртене.Понеже страх лозе пази,директно на втора степен на 24 волта ,та подобаващо бързо свалят температурата,перките са доста големички. термостата ми отваря на 82 градуса,с лазер измерихме ,че перките включват на 86 градуса. Двигателя е издухан SD 3.3 атмосферка.В задачата се пита,така добре ли е за охлаждането ,или да взимам 76 градусов термостат и да търся датчик ,който да включва по рано примерно на 82-3 градуса. Обърнах това сервизно и никъде не видях каква е работната температура на този двигател.Стрелката ми сега стой малко след средата.Понеже японеца не сложил цифри,не знам колко точно градуса е.КОгато го загася ,след 2-3 секунди се включват перките. Отделно от това ,на самия термостат има два датчика ,единия е за температурата ,който показва на таблото,другия обаче не знам за какво е,идва ток до него ,обаче някъде е прекъснат кабела ,дали няма някоя лампа на таблото ,която светва при прегравяне ,малко невероятно за джип произведен 82-3 година ама знае ли човек. Също така ако някой има датчик за температурата да каже цена за 24 волта,че докато свалям термостата ,го награях с оксижена и му разказах играта,но не се развиваше пък не исках да сцепя корпуса. Поздрави и дано някой се отзеве ,че лова наближава и ако има грешки да ги оправяме.Живи и здрави

Коментар